you're the one who's losing

wopido. fortfarande sjuk. herregud alltså detta var en seg feberjävel. och det är inte kul någonstans. känner inte att jag har så mycket att berätta om alls bara för det, jag får ju inte göra något.. eller jo, igår fick ninni va här och kolla film :D woho! vi kollade på fjorton suger =) så dålig att den blir bra typ. har iallafall spenderat en hel del tid med min mamma och mina småsyskon nu eftersom det är den enda jag får göra, det har varit mysigt iallafall =) hoppas verkligen på att bli frisk till imorgon så jag slipper doktorn och får umgås med mina klasskamrater, saknar er bajskorvar!

kan iallafall tipsa om min "nya" musikupptäckt, KoЯn. (stavade helt rätt där med felvänt r och allt) det va marcelo som tipsade mig faktiskt, eftersom jag är inne i slipknot och linkin park perioden tyckte han det passade. haha. saken är den att deras musik är grymt bra så jag tycker ni iallafall ska provlyssna! va inte så fördomsfulla som jag vet att vissa är när det gäller sån musik. orkar ej lägga upp klipp men gå in på youtube och sök på korn, typ freak on a leash, a.d.i.d.a.s , coming undone mm. do it! 

:(

blev inte gbg :( fick inte för mamma.. det va nog ändå bra för mig, temp som efter 5 dagar nästan är uppe i 40 grader är inte bra.. vaknade med 38.5 sen och jaa.. jag är ledsen för jag hade så gärna velat åka! :( jag hade sett fram emot detta i flera dagar och nu får jag ligga hemma o vila istället :( blir vårdcentralen på måndag om detta inte ger med sig. åh nu är jag så ledsen och sur och det känns som att inget kan göra mig glad

OPS

faaaaaaaaaaaaaaaaaan, vaknade nu o va som en bastu. har 39,7.. hur fan ska detta gå? ;S

gbg gbg gbg

klockan är bara strax efter 11 men för mig känns det som om den redan vore 3 på natten.. jag som sovit ca. 15 timmar/natt nu och bara varit vaken 9 timmar/dag om ens det är, nu har jag varit vaken i typ 13 timmar så jag är heelt slut. är fortfarande inte helt feberfri, uppe i runt 38 grader fortfarande. min mamma har gormat och bönat o bett att jag ska stanna hemma imorgon (not gonna happen) visst min kropp är matt, har konstig hjärtrytm och huvudvärk o allt bajs men INGET hindrar mig från en heldag med shopping och mys med bästa tjejor :) ska sova nu istället och försöka bli utvilad, för imorgon ringer klockan 07.45 -.-
 
gbg get ready for 5 hot blondes =D

viruzz

jag och caroline satt och pratade om våra "uuunderbara" datorer och att de fått lite virus
saken med oss är att vi alltid är lite konstiga vilket ni får bevis på här:

ems. I despise that I adore you säger:

 min e med sjuk tror jag

dumma datorer

Caroline. Vad glad jag blir att min dator har virus .. säger:

jag lider inte med min dator. han förtjänar att ha ont och lida av virus. men JAG däremot ska ju för fan använda den. Den finns ju för att göra nytta, men nu e den bara ivägen.. den kanske kan äta lite ipren eller antibiotika ?

ems. I despise that I adore you säger:

jag tror inte det hjälper

ems. I despise that I adore you säger:

han har fått hiv


home

nu är jag hemma igen, 3 timmar senare än jag skulle varit hemma jag vet :D men jag får ju inte göra ngt idag så jag kände att jag lika gärna kunde passa på ;D först hade jag rättskunskap somsagt, verkar grymt spännande!! och jag gillar läraren :) det kommer bli kul tror jag! sen åt vi, det va god mat idag nämligen, kyckling under krämigt currytäcke ME LIKE! sen hade vi inget för oss så jag, nina och marcelo satt o pratade fram till nyss, så i 3 timmar satt vi o pratade om allt möjligt hih. trivs verkligen med dom och det är alltid kul att prata om konstiga saker =) men ikväll får jag ju inte göra ett piss så man fick passa på!

PUSSIS

right

dags för skola nu snart, åker om en halvtimme.. men fy va jag inte mår bra. men det gäller att bita ihop. är hemma om typ 3 timmar igen så jag får klara det :) rättskunskap är tydligen intressant enligt många så jag får se. ska möta upp nina halv 10 iallafall så får vi leta oss fram tillsammans.

HÖRS SEN


lovefool

woho.feberdag nummer 3 :) och ja jag vet att jag klagar supermycket, men jag är sån.. men imorgon blir det skola, feber eller inte feber. stiger den uppåt 40 grader blir det nog hemma. måste nog stanna hemma imorgon i vilket fall, mamma insisterade på det eftersom jag nu varit sjuk 3 dagar så. det blir kinamat med mamma+syskonen och sen film tror jag, perfa uppladdning inför gbg iallafall.. just nu dricker jag OBOY, halvkollar hell's kitchen och läser en ny bok som jag verkligen kan rekommendera, presidentens val-anne holt. nummer 3 i en serie deckare skrivna av den norska författaren. har aldrig läst hennes böcker förut men nere i tunisien fanns en bokhylla på hotellet där folk ställde böcker, där hittade jag nummer 1 i serien (titeln minns jag inte) sen läste först jag den, sen mamma o sist lars. hennes böcker är grymt spännande och så bra! LÄS



jag älskar somsagt att läsa, och här har ni
alla böcker jag läste under tunisienresan .. några tusen sidor ;)
där ligger förresten boken, det som tillhör mig-anne holt. LÄS pronto

still sick

idag är bara sjukdag nummer 2 och jag är redan så sjukligt uttråkad.. jag, emma lindholm, skolhataren, saknar skolan. hahah. visst är det skönt att kunna vila och så vilket min kropp verkligen behöver. men jag hatar att bara gå omkring helt tyst och tänka, för när jag tänker för mycket blir jag orolig och ledsen..  förut så ringde min mentor för att babbla om elevråd osv och att resa på mig och svara i telefonen kändes som att springa flera kilometer :( imorgon har jag dock min första lektion i rättskunskap så det går inte att vara sjuk! ska ju till gbg på lördag också så då gäller det att vara frisk. annars får jag låtsas va frisk och bita ihop, för här ska det shoppas! shopping är som terapi för mig. visst finns det inte mycket som slår känslan när man hittat nya underbara kläder? :D jo okejdå att få tillbaka den man älskar.. ;/ (säger ju att jag tänker för mycket)

snart ska jag ta min tredje dusch för dagen, känner mig så himla sunkig när jag har feber, blir så varm och äcklig så jag är beroende av att duscha. senare runt halv 3 ska jag nämligen till skolan trots feber och hämta ut böcker tillsammans med resten av min klass. då vill jag inte va så bläkig som jag är just nu ;D som tur är ligger skolan 4-5 mins bort med cykel så det är ingen större fara.

/ EMS
I despise that I adore you


So you'll probably always have a spell on me...


ny bloggdesign!

min älskade underbara bästa vän oliven har lagt ner energi på att göra en bloggdesign till mig :) FIN VA?! tur är det väl att jag har henne, för jag är den minst tekniska personen på denna jord så utan henne hade bloggen fortfarande varit jättejättetråkig. om ni är jättejättesnälla kanske hon gör en till er med ;O

Olivia där har ni hennes fina blogg

men vad tyckte ni om designen? visst va den fin? :)

tack igen älskling! <3

feber

att vara sjuk är ju aldrig kul ellerhur? men det finns 2 "sjukdomstillstånd" jag avskyr, det första är såklart maginfluensa. vem tycker om att kräkas liksom? men det andra är feber. vilket jag råkat på nu :( när jag har feber blir jag väääldigt gnällig och lipig (mer än vanligt) och dessutom virrig och allmänt konstig. jag har typ aldrig feber, vilket jag inte brukar vara sen att säga när folk råkar på det. och nu för typ 4 dagar sen satt jag och pratade med anna om att någon hade feber, då sa jag såklart "jag har aaaaldrig feber, umgås ofta med folk som är sjuka men blir aldrig smittad, senast jag hade feber var i april 2007 och det kommer aldrig"
 
det känns som att gud måste hört mig skryta om detta för när jag kom hem från stan igår kände jag mig för jävla dålig och satt o gnällde i en halvtimme till mamma. när jag helt plötsligt började frysa så kände hon på min panna och bad mig ta tempen, tror ni inte jag hade feber då?! tack gud.. jag däckade i min säng redan runt 8 och sen sov jag fram till 3 då jag vaknade upp och frös så jag skakade, tog en ipren och somnade om. sen imorse låg jag i min säng och fnissade åt mig själv och mina feberdrömmar. drömde bland annat att min morfar var mördare och att min familj simmade till typ jamaica. hmmmmmmmmm? så idag har jag sovit lite, och när jag vaknade trodde jag att jag sovit hela natten fram till 2.. fast jag liksom åt 90 mins tidigare.. haha. har ätit godis o vindruvor o druckit cola o allt sånt och läst ut Gossip Girl nr.11..
 
den köpte jag igår, jag köpte också en svart zip-hood, lilablå klänning, halsduk, mössa o vantar (lila såklart), resten ska jag spara till GBG dit det bär av på lördag med dom bästa :)

hoppas ni håller er friska, så kanske vi ses på stan imorgon. höhöhöhö


min underbara klänning!

i don't need one more day of you wasting me away

såja nu var ännu en helg över, jag orkar inte skriva om den, tror inte ni är intresserade ändåså :) jag har typ bloggtorka eller något.. men helgen, den var trevlig iallafall om jag ska sammanfatta den, nästa får också bli det. det är ju helgerna som gör att jag överlever nu när skolfanskapet dragit igång. :( och det är så illa som jag säger svar ja. det ENDA som är bra är min klass. jag älskar er SP07L1 =) allt annat i skolan suger. en annan sak, om 2 månader flyttar vi! så himla skönt det ska bli, samtidigt som det suger! jag hatar verkligen att flytta mer än allt, det tar så lång tid att komma iordning och det blir lång tid utan bredband hahaha. patetiskt va? ;D men det är jobbigt.. särskilt eftersom min kära moder förväntar sig så mkt hjälp från min sida, no way är mitt svar. och igår va det ngn kille som frågade alla typ, har du pojkvän. och det kändes jättejättekonstigt att svara nej. jag har svarat ja i 2 år och nu så får man svara nej. wierd. men jag drar alltid till med det ultimata svaret eftersom jag INTE vill ha något med killar att göra just nu. (nej det har jag inte och jag vill INTE ha det heller) då får man bort dom tro mig =) nej vet ni va, killar klarar jag mig utan faktiskt, vill nämligen försöka hålla mig såhär känslokall ett tag till.

Helgens bästa: Alla mina vänner, jag har så många underbara att jag knappt kan räkna upp alla. ni förgyller mitt liv :) dock var det underbart att träffa Sanne eftersom hon vart borta så det måste jag nog nämna.

Helgens sämsta: arg mamma, trötthet, långt från busshållplatsen till jessica, regn!

Helgens konstigaste: fyllesmsen man mottog på fredagen..

/ EMS
Just give me myself back, and don't stay

only when I stop to think about it

 

I hate everything about you..
Why do I love you?

22/8

Roaming through this darkness
I'm alive but I'm alone
Part of me is fighting this
But part of me is gone

2 dagar avklarade nu. usch och fy jag vill inte detta. fick betygen och så idag. jag är väl helt ok nöjd. kunde fått bättre men men. jag fick MVG i franska, engelska, samhäll & geografi. VG i matte, bild o svenska. mitt VG i svenskan ska dock överklagas. haha. nej men ska prata med min lärare om det oså, försöka tenta upp det. jag sov hos min fina linnea igår, hon var ensam och det ville hon inte va så jag cyklade dit vid halv 10 snåret och vi va uppe ganska länge om man säger så, därför är jag trött som fan nu. ska vila lite för ikväll ska jag träffa carolina :) och imrgn blir det paartey. :D hmm över till skolan så är jag så oredo man kan bli. åååh ta mig därifrån. förresten tycker jag det var jättefegt att en person inte ens hälsade på mig.

/EMS
Love me when I'm gone


kom heeeeeeeeeeeeeeeem

MAJA O SANNE KOM HEM NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU JAG BEHÖVER ER!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

S.O.S

jag orkar inte. imorgon (idag) början skolan. just då faller allt igen. har legat i min säng, i ett kolsvart rum. med iPoden på högsta volym, och tårarna kan inte sluta rinna. jag vill bara skrika ut allt, all ilska, all sorg, all vrede, allt. det dumma är att så fort jag gråter en tår, så slutar jag inte. har så himla svårt att gråta nu, men när det kommer så kommer det rejält.. o sen, jag är ju dum nog att lyssna på typ; because you loved me-celine dion. jag fattar inte varför jag utsätter mig för detta. jag ska prata med syon imorgon, jag klarar inte ett helvetesår till. ett sånt år, ensam. ett helvetesår när jag inte ens mår bra. jag känner inte att jag kan. jag mår illa av allt. vill inte somna och vakna upp till ett helvete igen. jag är så jävla förvirrad, ena halvan av mig vill att du tar henne och drar åt helvete, andra halvan vill att du ger upp och kommer tillbaka. hur dumt är inte det? jag är nog den mest dumma personen i universum.

/ EMS
the love you gave me, nothing else can save me..

true

hehe ni är fula tillsammans :D


skola..

imorgon början skolan.. imorgon börjar jag i åk 2 och vi är inte längre minst. man brukar ju aldrig ha lust att börja skolan, förutom emelie då.. men just nu känner jag bara NEJ. jag har haft för mkt för mig i sommar, både med jobb och psykiskt. så jag är väldigt tveksam till att jag kommer klara av skolan. jag blir stressad bara jag tänker på det :(

mitt schema för HT-08 är hemskt.. såhär ser mina dagar ut
Mån: 8.10-15.40
Tis:   8.10-14.00
Ons: 8.10-15.10
Tor:   9.30-16.10
Fre:   9.40-12.10

usch och blä

honey honey, how you thrill me

Igår gick jag och min älskade mamma på bio :) älskar min mamma!
vi såg iallafall Mamma Mia. Hade hört från många att den skulle vara bra så vi ville se det med våra egna ögon. Hela biosalongen kryllade av medelålders kvinnnor, och jag. haha. men alltså, vilken film. herregud, den var ju helt sjukt bra. ooh. jag svävade typ på små moln efteråt, hahah. jag säger bara, ta mig till grekland, ge mig en snygg grek som jag kan kyssas på stranden med, ge mig ett likadant bröllop och låt mig ha en likadan möhippa och låt mig dansa omkring till abbalåtar
DÅ kommer jag bli lycklig igen :)

skämtåsido, filmen fick verkligen mig att bli glad, mamma också. haha. jag har suttit här och lyssnar på ABBA-låtar nu hela gårdagen och morgonen. och jag vill bara se filmen igen och igen!! allt var så bra, ni som inte sett den?
SE DEN!!




/ EMS
well i can dance with you honey, if you think it's funny
does your mother know that you're out?

hold on, before it's too late

 

min drog just nu..
 har lyssnat på den över 100 gånger idag
rekommenderar den starkt!

ny almanacka

idag fick jag och mamma hem våra almanackor som vi beställde förra måndagen, så det gick snabbt :D mamma beställde en rosa och brun och jag beställde en som är lila och vit, vi beställde dom från: http://personligalmanacka.paulanders.com/
där får man själv välja färger, vad som ska stå på framsidan och hur sidorna innuti ska vara uppbygda. den kostar ganska mycket dock, 275 kr.. men jag tycker den är så fin så det kan det vara värt, den är dessutom personlig så man kan vara säker på att ingen har en likadan. så om ni vill ha något personligt kan jag rekommendera er att beställa likadana, dessutom är ju en almanacka typ ett måste på gymnasiet så då kan man passa på att ha en fin så man blir gladare. =) ska slänga in bilder på dom också så ni får se :)

 

vilken var finast? ;)

-.-

en mysig dag med hanna på stan idag :) vi uträttade lite väldigt välbehövliga ärenden och tog oss en fika =) alltid lika mysigt att träffa henne, och kul. man får sig en hel del onda skratt, höhöhöh. ja vi skrattar åt ER:) hanna förstår mig alltid på något vänster och det är så skönt med någon som inte är dömande. tänk så länge vi känt varann egentligen.. mer än 5 år är det ändå. fler ska det bli? i love hanna!

har värsta huvudvärken.. så får se om jag träffar skaune en stund nu efter hennes träning, hade ändå varit trevligt.. imorgon ska jag finally fika med fröken therese jansson, sen se mamma mia med min moder och efter det ska jag och carolina ha sleepover :D ska bli najs. men nu tänkte jag kolla lite tv sålänge tills sofia slutat träna.. au revoir

/ EMS
you can save me from the girl i've become

someday..

igår när jag och oliven gick mot espresso house för en kvällsfika, och där var stängt (?) så bestämde vi oss ganska så spontant för att gå mot bion istället. vi köpte biljetter till love guru och gick o satte oss på donken med en varsin glass sålänge.. sen vandrade vi bort mot bion, köpte popcorn osånt och gick till salong 3 där det bara var vi och 4 pers till. haha. filmen var väl smårolig, inget jag rekommenderar er att lägga 80 kr på kanske men den var helt okej! det var ju mysigt att få träffa min oliv iallafall :) sen runt 2 ska jag träffa hannapanna och vi ska på hemligt mission, haha ni skulle bara veta. ;) det ska bli mkt nice. nee nu ska jag kolla lite mer OS, beachvolley är ju ganska intressant?



/ EMS
How the hell did we wind up like this?


Nu måste jag bara.....

seg och ledsen dag idag.. har enbart städat och donat eftersom det såg ut som att en orkan dragit fram i lägenheten. har varit nere med sopor typ 5 gånger och kört diskmaskinen 2 gånger + dampsugit hela skiten. nu ser här okej ut iallafall så det blev inte en massa jobbigt skäll när mamma och co. jobbigt blev det dock ändå för jag ville vara ensam lite till, kunna sköta mig själv helt och slippa massa tjat. nu om en liten liten stund blir det en mysig kvällsfika med oliven <3 sen ska jag försöka vända tillbaka dygnet eftersom jag var vaken till 5 imorse och skolan börjar om typ 4 dagar -.- aeh nu får jag dra mig så jag får spendera så mycket tid som möjligt med olivia, vad hade man gjort utan henne va?

scream,

2 månader. fyfan. tänk så lite och mycket som kan hända på 2 korta månader. 61 dagar
vissa av oss går vi vidare jättesnabbt? ett 25 månader långt förhållande, och 2 månader senare är du över allt?
tidigare egentligen, efter 1 månad typ, om inte mindre. jag känner mig mkt speciell, not.
dessa två äckliga månaderna har gått sakta, det känns som att det vore flera månader sen, allt som hände då är i en dimma. det är först nu den senaste tiden som jag börjat leva igen. jag har varit .. jag vet inte ens vad det heter på svenska, men numb. festat och haft roligt, utan en enda jävla känsla, varken lycka eller sorg. men sen igår så föll allt igen och det känns värre. det tog mig typ 2 månader att inse och smälta allt och nu så sitter jag där igen.
heartbroken

inte nog med detså börjar skolan snart och hur fan ska jag kunna sitta där och le och låtsas vara lycklig? hur ska jag klara av att sitta där och försöka tänka på typ freud och vuxenteorier och vad volymen på en jävla kon är, och när slaget i ngn håla var. när jag egentligen bara vill lägga mig ner på marken och skrika och gråta och slita ut mitt hjärta, som gör så jävla ont..




it's not hard to fake a smile you know..


you might think I'm happy..

.. but i'm not gonna be okay

NU kommer dom jävla tårarna.. EN MÅNAD tog det. en månad.. mina ögon var snustorra i en månad, inatt brast det. jag har gått runt och undrat vad som är fel på mig att jag betedde mig som en känslokall idiot. men nu slutar dom inte rinna. inte bara för min skull utan för vissa andras också. det är kanske tragiskt men, allt känns bara så jävla tragisk just nu ändå så.. ni två är tragiska.. men mest du. fyfan. hon skulle bara veta. hur kan man vara så patetisk som jag är? som älskar en jävla idiot.. för ja jag erkänner, jag försöker alltid verka så stolt och hålla huvudet högt, högre än vissa andra. men jag är så fruktansvärt jävla svag, din blotta närvaro får mig att gå itu.

,,,,,,,

fan bajs skit helvete äckel jag är så jävla trög!!!

hej

ett snabbt inlägg

stolt singel

jag har bestämt mig för att beställa en singelring. haha. visst den kostar 400 kr. men det tycker jag det kan vara värt. tycker det är så jävla coolt att visa att man är singel, och stolt. men tänk så lättare det hade varit om alla singlar hade en sån? då hade man bara behövt kolla på ringfingret, och finns där en blå ring så är det bara till att tuta och köra. egentligen är det kanske en sån här löjlig grej jag gör för att bekräfta att jag mår bra nu och trivs med det liv jag har. men vafan, jag tycker den är söt och det är en rolig symbolisk grej som jag gärna lägger 400 kr på. (särskilt eftersom jag fick 350 kr från skatteverket nyss). Så när lönen kommer blir det till att beställa en sådan, häng på vet jag :D

såhär står det på hemsidan:

Med Singelringen/SingleSigns-produkter utmärker Du din civila status genom att bära ringen. Även om du vill träffa en partner eller är nöjd med din tillvaro som den är; var stolt över att
vara en attraktiv singel!
gå in på http://singelringen.com så hittar ni den där


bleed it out

tjenis! ligger här med laptopen i sängen och bara degar. det är verkligen det bästa med att ha en laptop, möjligheten att kunna bädda ner sig i sängen och lägga laptopen på magen. när jag ska lata mig brukar jag ta med någon mat eller något godis o halvsitta i sängen med datan samtidigt som jag kollar på tv.mycket skönt vill jag lova. igår fikade jag med min syster :), sen träffade jag ninni en liten stund och va på donken. och sen satte jag mig på bussen ut till maja för att säga hejdå till henne. det va inte kul :( kommer sakna henne!!!!! stannade nog ca 1 timme för sen skulle jag till carolina. det va mycket nice. i löv my wife! strax före 2 fick jag ett sms från linnea H om jag sov, vilket jag inte gjorde så hon ringde mig, vi pratade i 2 timmar och jag fick bl.a. reda på att det va hon o hennes kompisar som busringde ;D hahaha. det va jättemysigt att prata :) dock la vi på typ klockan 4 så nu är jag ganska trött.. menmen nu så ska jag snaart resa mig upp ur sängen och fixa mig lite.

juste oliv please fixa min blogg? :D

linkin park

jag är verkligen en sån som lyssnar på ALL sorts musik, och det oftast i perioder. nu har jag kommit i en ny period, linkin park perioden. min period före det var the voice perioden. alltså akon o sånt ni vet. men just igår kom jag på hur mycket jag älskade linkin park förut, det var deras musik jag ALLTID lyssnade på förut när jag mådde dåligt. så jag kan rekommendera er att ladda hem hela albumet Meteora. det är enligt mig det bästa album de gjort. hmm mina favoritlåtar på skivan då? joo.. jag älskar t.ex. Faint, Don't Stay, Breaking the habit, mm. jag älskar egentligen alla låtar så därför tycker jag ni ska testa hela skivan :) om ni inte orkar ladda hem den så finns ju alltid youtube. =)

No, no turning back now
I want to be pushed aside
So let me go
No, no turning back now
Let me take back my life
I'd rather be all alone
No turning back now
Anywhere on my own
'Cause I can see
No, no turning back now
The very worst part of you
Is me
(från låten "lying from you")


crawling

jag blir så förvirrad, och trött på mig själv.. ni vet, ena sekunden så mår jag verkligen bäst. men när jag sätter på min iPod när jag går på bussen så hugger det till i hjärtat och jag tänker på oss och våra minnen. ta bort dom, ta bort allt. jag vill inte ha det kvar just nu. jag gråter inte, mina ögon är onormalt torra. jag har nog inte gråtit på riktigt på 2-3 veckor (!!) det enda som gör mig gråtfärdig somsagt är minnena, jag vill bara att dom försvinner nu! jag vill ha tillbaka våra minnen när jag är stark nog att hantera det, när jag verkligen kan se tillbaka på dem och bli genuint glad, nu är det tvärtom.
fuckit.

there's no easy way out

hur man än gör blir det ju så jävla tufft eller hur? särskilt när det gäller kärlek. personligen är jag en sån som hatar lögner, så jag väljer hellre att vara olycklig och ensam, än att vara lycklig tillsammans med någon som inte är det med mig. men hur man än väljer att göra blir det ju aldrig lätt. eller finns det egentligen någon lätt väg ut när det gäller kärlek? men när man väl sitter där sen, ensam och övergiven. man behöver få älta alla minnen och grubbla ut vad som gått fel. det spelar ingen roll om man själv valt att lämna eller om man blivit lämnad, och allt känns skit. då ska man komma ihåg den personen man var förut, och att det faktiskt aldrig finns en enkel väg ut. men för varje vacklande steg du tar ensam på svaga ben så växer du dig sakta men säkert starkare. ett uppbrott är något av det tuffaste som finns, tro mig. man glömmer så lätt bort vem man var förut och att man faktiskt levde och var en person före man mötte den man älskade. men jag tror att det viktigaste är att man har folk runt sig som ger en stöttande ord och en axel att gråta mot, en hand att hålla och någon att ringa till när de dumma tankarna kommer upp i huvudet. vänner och familj som alltid finns där. det är dom som har fått mig att sakta resa mig från botten och klättra upp från hålet jag föll ner i när du lämnade mig. det är dom som fått mig att resa mig upp med huvudet högt och förstå att jag inte är värd detta. det är dom som fått mig att förstå att jag, trots att jag älskar dig är värd bättre.

egentligen vet jag inte varför jag skrev detta.. men jag börjar må så mycket bättre. och jag vet att folk kommer hamna i min situation någon gång, och då kanske det är bra att veta att jag faktiskt tog mig igenom det. klarar jag det, gör du det. det finns aldrig en lätt väg ut, men om det är den rätta vägen kommer det ändå visa sig i slutändan.
/filosofen emma

i kissed a girl and i liked it

liseberg igår va sjukt kul :) skriver mer om det sen när jag kommer hem. då ska ni få se bilder oså också! så jag tänkte spara allt till en gång. just nu så sitter jag i söndrum och passar 2 barn, anton o gustav. eller aa. dom är hos en kompis och leker så jag sitter vid datan o käkar bilar. det är också ett najs sätt att få pengar på eller hur? kommer ha passat dom mellan 9.30 och 16.30, alltså 7 timmar. det får jag 500 kr så det är väl okej. ca. 72 kr/timme. men min lön kommer inte förrens om 2 veckor så jag får se till att fixa fram pengar ;) ska snart värma lite mat till dom, och till mig. fläskfilé och klyftpotatis tror jag det va, muchos gott.

känns lite konstigt att vara utan ninni nu, haha :( har vant mig vid henne efter att umgåtts med henne hela tiden i flera dagar. men vi ska typ ses senare igen. haha, ingen får nog av ems. och jag får inte nog av nino. (; BFF <3

ser fram emot denna sista veckan och att passa på att umgås med massa vänner. och som ett svar på hannas kommentar på ngt inlägg. neej jag träffar ingen, jag är fri som en fåågel, living the wild life. and i'm loving it!

förresten!!!!! igår så busringde någon mig xD HAHAH. det har typ aldrig hänt :( jag åkte ngn karusell så kunde inte svara tyvärr alltså vilket va synd. det var någon från ungdomsmottagningen som berättade att en av mina sexpartners hade klamydia? låter lite scary alltså. snälla du från ungdomsmottagningen som är så engagerad att du ringer på en söndag, RING TILLBAKA :D

=)

 

denna låten är mysig på något sätt :) slår vad om att ni alla känner igen den ;) visst får man barndomsminnen av den?

hot

godmorgon =) sitter här i mitt andra hem. hahah. men så känns det nästa nu. är alltså hos ninni. ska sova här inatt också så hon blir aldrig av med mig. nu har vi umgåtts typ konstant sen i söndags och på måndag blir hon typ av med mig. haha. tänk er 8 dagar med ems, hahahha. imorogn ska vi till liseberg D: men igår va mysigt, vi va några tjejer här, närmare bestämt jag, ninni, lisaL, lisaH, caroline, emelie, nina, jessica, marica och carolina. tror inte jag glömde någon nu va? .. sen kom också marcelo och kurdenH en stund. haha. det va trevligt. vi kom bl.a fram till att jag är snällare än ninni (: iaf sen pratade hon i telefon så länge att jag däckade av trötthet, men vaknade igen klockan 4 och såg att jag fått sms av en full person som ville sova hos mig.. hmm. ne tänker inte hålla på med otrohet här. =) iaf sen låg vi vakna till 5 och har sovit fram o tillbaka till typ 12. det va nice. ninni har rostat bröd till mig nu så jag borde nog gå, iaf ha ett mysigt liv. au revoir

(spanska är så jävla sexigt)

you



you make me wanna scream

ge mig

jag vill ha en kille som kan prata flytande italienska, spanska eller franska. fast helst spanska tror jag. tycker det är så sjukt sexigt

let me think about it

jag känner mig allmänt konstig jämt. mitt humör växlar som fan. är väl mer eller mindre glad hela tiden men ja. det blir lite jobbigt ibland ändå. idag är det dock inte en jobbig dag utan en bra dag, tror jag. har inte gjort så mycket mer än att sova, jobba, möta j och få pengar och handla typ. men det kändes väl bra. det konstiga är att jag mår bra av att träffa dig, inte på det där kärlekssättet (förutom att jag knappt kan låta bli att röra dig) utan det är bara skönt att få prata, behöver dig som vän. tror jag. det beror på vilket humör jag är på ;)

längtar till nästa helg! då är jag ensam hemma tors-sön! sååååååååååååååååååååååååå skönt. om jag dock inte väljer att åka med till gullholmen, får se hur vädret är faktiskt. om det är sån riktig sommar igen ska jag nog åka med, njuta av bohuslän när det är som bäst <3 annars får vi se vad som händer här, kanske käka lite och förfesta, sen ska jag ha pensionat här för fulla vänner. haha. nej men skämtosidå, kanske kan ta hit klassen? vi får se vi får se. men det hade varit nice att träffas innan helvetet sparkar igång. klockan 10.00 21/8 i bergman :(

5 timmar kvar på jobbet. fyfan vilken känsla. sen kommer jag ha jobbat ca. 120 h på städ och typ 84 på jordgubbarna.. ganska mkt typ.  ikväll blir det utanför lasse med några tjejer, sen ska jag typ sova hos ninni och sen jobba 2morrow. sen blir det lunch med mamma o morfar och seen hemtill ninni elr ngt sånt. längtar till söndag iallafall, det blir dock upp runt 7 men sen en heldag med 10 timmar på liseberg :D

uh la la la

haha jag är sämst på att uppdatera nu märker jag.. har 2 jobbdagar kvar :D:D sen är jag freee as a bird. men jo somsagt så jobbar jag varje dag, till 11 typ. sen dessa 3 dagar har jag gått i stan varje dag efter jobbet.. haha. i måndes så var jag i stan med carro, vi körde en långkörare och stannade länge. jag köpte 3 trosor och 1 bh, 1 linne och 1 oversize-tröja. bra bassaker. shopping är verkligen terapi som carro sa, hade dock kunnat köpa 5000 saker till. igår klippte jag mig direkt efter jobbet =) försöker spara till långt hår nu så tog bara några millimeter, det slitna. sen klippte jag upp håret och fixade luggen lite. älskar att klippa mig, det är som ett beroende typ. får jag minsta lilla slitet hår får jag panik, så jag har alltid en klipptid bokad. nästa gång det är dags är 17/10, då är det dessutom dags för slingor vilket jag gör 2 gånger om året typ. vill inte slita så mkt på mitt älskade hår hahaha. iaf så träffade jag underbara nina efter klippningen, alltid lika mysigt att träffa henne <3 såg också en mkt feg människa i stan, patetiskt va det. man tycker ju att vissa skulle kunna se en i ögonen? :P efter nina var det dags för ninni, och ännu en gång va vi på utflykt, med cyklarna denna gången dock. idag har jag också träffat ninni, vi vandrade i stan i 100 år typ, hon köpte linne och tröja och lite sånt. sen köpte vi buss+tåg biljetter till göteborg tills söndag, då vi ska till liseberg bara hon och jag :) ska bli så härligt att spendera en heldag med min bästa eftersom vi inte setts så mkt förrens nu. imorgon är det lasse och sen är helgen fullspäckad. ska bli nice. nu ska jag läsa lite ur veckorevyn som kom hemskickad idag, sen ska jag och carro k ta en kvällsfika (: mys.

puss på er

that was quite a show..

.. very entertaining, but it's over now.

jag är nog den mest konstiga personen som finns. det jag helst av allt vill är att vara älskad och avgudad. jag vill ha någon som verkligen tycker om mig, som jag kan mysa med när jag behöver det. en person som kan ge mig närhet. jag vill vara sådär kär igen, ni vet så det känns i hela kroppen. med fjärilar i magen och ett hjärta som hoppar över att slå av lycka. samtidigt vill jag njuta av singellivet, vara ute och festa och ha kul med mina vänner, kunna träffa killar för stunden utan att bry mig om någon eller något annat. är det konstigt? jag vill ha både närhet, trygghet och frihet. på en gång. jag har nästan aldrig varit singel känns det som. eller jo det har jag, men inte helt, det har ofta varit något. och det känns så konstigt,, ovanligt. jag behöver närhet samtidigt som jag vill leka. hur ska man hitta det?

typ en kontaktannons:
"hej jag är en tjej på 17 år som söker en "pojkvän".
eller pojkvän,, jag är ute efter ett förhållande som är
helt på mina villkor, jag vill ha ett öppet förhållande, 
alltså kunna vara fri när jag vill, och få ömhet och närhet
när jag behöver det. Svar till: Crazy in love F17
"

tror ni någon skulle nappa? ;D knappast va

I don't care at all

trevlig dag idag :) har varit seg hela morgonen så låg o sov, slöade, kollade tv och duschade oså. sen runt 4 kom ninni hit, vi pratade lite och jag åt sen började vandringen.. vi hade beslutat oss för att gå till fyllinge och hälsa på emelie och marcelo, vi träffade även sofi, och hans sjukt söta bebiskusin, han var helt fascinerad av mig typ ;D så gullig unge. fick nästan lust att skaffa barn när jag såg hans tjockisfötter o allt. vi hade förresten likadana händer :( vi var i fyllinge typ 2 timmar elleer något innan vi tog bussen hem, and here i am. ska snart sova, sista jobbveckan sen.

puss

please..

jag tänker knappt på dig nu längre, eller ibland.det kommer i vågor. ena dagen är jag lycklig och tillfreds med min tillvaro för att dagen efter typ bryta ihop och få svårt att andas. du är som en skugga som jagar mig. när ska detta försvinna helt?..

egentligen så vet jag ju innerst inne att jag är värd bättre. att detta var för det bästa. att vi inte borde vara tillsammans. att jag kan bli lycklig igen. att jag klarar mig. men vissa dagar så bara faller allt

take me away

jobbade sista gången föralltid på jordgubbarna idag. FYFAN VA HÄRLIGT!! never ever again.. maja kom och hälsade på en stund iallafall vilket gjorde så att tiden gick lite snabbare ändå. sen har jag varit och grillat hos jenny falkström ikväll, det var mysigt :) tack vännen! sen bestämde jag och carro oss för att ta en promenix och vi gick laholmsvägen nästan till a-berg. hahah. på vägen såg vi en död katt :( tror den blivit påkörd och sen dött på vägen hem. som min felix gjorde :( den hade faktiskt halsband på sig men ingen av oss vågade röra den så vi lät den ligga faktiskt. förlåt. men på måndag kära vänner ska jag unt carro in till en resebyrå och kolla sista minuten och se om vi kan åka redan nästa helg :O FATTA KUL?! jag hade dött av lycka alltså.. hahah vilken tönt jag låter som. men tänk att bara komma bort från denna skithålan precis innan helvetet sparkar igång, en dröm. har en resa med 4stjärnit hotell som jag vill ha lite men vi får se. på måndag ska vi in till resebolaget där vi bokade tunisienresan. asbra. men ska sova nu ändå så på måndag blir ni uppdaterade om det blir någon resa ellerså..

Kan någon rekommendera något resmål förresten?

PYSS PÅ ER

i wanna looove you

ojsan va dålig jag varit på att uppdatera nu.. vad ska man skylla på? .. jo jag har ju jobbat, solat o badat och spenderat tid med mina underbara vänner. tagit vara på lovet så mkt jag kan iallafall. nu är ninni hemma också :D:D har saknat henne :/ tror inte hon läser detta men.. hon är verkligen världens bästa vän, men p.g.a både jobb och lite andra dumma saker har vi inte kunnat träffas alls mycket denna sommaren :( men nu är du hemma, och om 6 dagar är jag ledig.. då ska vi hinna med liseberg och massa sånt. kanske ser min ninni senare idag om inte så blir det imorgon, OCH JAG LÄNGTAR! :) dessa dagarna har jag hunnit jobba massa, och solat både i frösakull och i tylösand (vilket gjorde sanne överlycklig) och vi i halmstad är verkligen bortskämda xD jag anna o micki blev också erbjuda en drink av en ful fransman.. i jeans o långtröja på tylösand i typ nästan 30gradig värme?!??!?! usch. nu om en halvitmme ska jag åka till jobbet på maxi o sälja jordgubbar för SISTA gången, någonsin!! glöm att jag gör det igen ;D så ska jobba i 4 timmar sen är jag fri! sen har jag bara 5 pass på sjukhuset, av 25. har alltså klarat av 4/5 vilket är muy bien. på fredag nästa vecka är jag alltså fri, och efter idag är min maja också fri.så nästa helg då jävlar, okej? :D detta är en stor grej.

sen vet jag inte om sandra läser detta heller men jag ville ändå tacka för hennes ord. det hjälper verkligen att prata med dig, känner mig inte ensam om detta då. tack!

om 5 timmar är jag fri från jordgubbar.. :D (dom tar typ slut idag förresten)

RSS 2.0