sjunollorna<3

here it goes, det lååååånga helginlägget jag lovade :) kommer bli mkt att läsa ;) tänkte börja med fredagen såklart!

fredag: Började med Rättskunskap & prov.. men det gick bra konstigt nog :D Jag fick 39/41, mvg :) när lektionen var slut brummade jag in på cykeln till stan för lunch på plaka med mamma&morfar, mysigt. fick även en sjal av morfis. :) Sen mötte jag angelica, hanna och sen lis1, köpte en svart likadan tröja som ninnin har. När jag shoppat klart va det fort hem o sen stress mot tåget, vi hann! Väl uppe i gbg vandrade vi runt lite i nordstan och sen åt vi på pizzahut. GRYMT GOTT! Sen så gick vi mot liseberg för att se HÅKAN HELLSTRÖM! Denna upplevelse går inte att beskriva med ord, det va det underbaraste jag varit med om någonsin. Håkan måste upplevas live på Liseberg för att ni ens ska förstå känslan.. På tåget hem var Caroline allmänt pinsam :) men jag tycker om henne ändå, en underbar dag med underbara tjejer!

lördag: vaknade ganska tidigt och var tvungen att städa mitt rum ;( men sanne ringde mig och räddade mig, hon ville ha med mig till stan så vi vandrade ett tag, letade jacka till henne och skor, vi hittade bara skor, SNYGGA STÖVLAR! Det som sen hände på torget är för hemskt för att beskriva.. mina tankar går till familjen, och till mina berörda vänner Caroline & Sanne. Älskar er! Iallafall.. på kvällen skulle jag och mina sjunollor till Lisa i Getinge för lite partaj, där va 6 av oss 7, Lisa, Jag, Caroline, Ninni, Nina & Marica. (Carolina du saknas) Älskar mina underbara tjejer. Där va det grymt roligt och det gick ju lite vilt till för vissa av oss. HAHA. Säger bara: "Jag vill följa med, jag ska bara torka av mina byxor först, det är spya på dom" hahah. måste upplevas! ROLIG KVÄLL MED BÄSTA TJEJERNA!

söndag: vaknade av någon anledning upp på ninnis matta (?) hmm.. det va jag, nina och caroline som sov där. Vi va allmänt sega hela dagen och gick till kebabhouse för lite pizza och massa cola! det va grymt gott, särskilt colan!! Sen gick jag hem ett tag och Ninni kom senare, vi skulle pluggat.. men istället kollade vi OTH och gick ut o gick med caroline. men det är mysigt det med :) klockan 22.00 började jag plugga inför provet jag hade nu idag. lyckat va?

idag: dagen började med historiaprov, säger bara som så, jag har aldrig gjort så dåligt ifrån mig på ett prov. får aldrig g men jag tror verkigen jag får det på detta :( haha. men får skylla på min sjukdom. efter en lite halvgalen skoldag fylld av skratt skyndade jag hem för att möta oliven, vi gick bort till hemköp, till skomakaren osv. Nu har jag precis käkat lite, ska duscha och packa o sen bege mig bort till älskade oliven igen,ska nana där inatt :) känner att jag behöver min bästa oliv idag! i love u<3

det va en låååång uppdatering :) men jag lovade ju right? vi sjunollor bestämde att vi skulle ha en lugn helg men dom planerna verkar redan sabbade. mig gör det inget. mat hos mig före på fredag iallafall älsklingar!

over and out

     

   
   

lite bilder från lördagen :) visst är man snygg?

history

jättedålig uppdatering jag vet förlåt. men jag har haft en väldigt fullspäckad helg så det har inte blivit en lung stund så jag kunnat sätta mig ner och skriva. fy på mig! ska skriva ett riktigt ordentligt inlägg när jag kommer hem från skolan, om både fredagen, lördagen o söndagen som alla var mer eller mindre underbara dagar! :) just nu är mitt största problem att jag har historiaprov om 45 minuter, ett prov jag inte ens pluggat på typ, ännu mindre varit med på lektionerna. hahah. så jag fattar ingenting, det blir ett blankt prov för min del. aja jag har mig själv att skylla som mamma sa, hon tycker jag ska minska på det roliga och plugga dessto mer. nejtack. önska mig lycka till! så får ni en rejäl helguppdatering sen :)

over and out

håkan hellström

Herregud, jag finner inte ord.
Gårdagen var helt amazing,
I den bästa staden Göteborg, med underbara vänner, god mat, HÅKAN
INGET kan beskriva känslan av att se Håkan på Liseberg
det är en så stark känsla att man blir helt tårögd

HÅKAN JAG ÄLSKAR DIG
du är det finaste vi vet :)

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=447868
GP GP GP SKREV SÅDÄR
5/5 då fattar ni hur bra det va

I WILL SURVIVE. MHM



MIN PEPPLÅT!!!!!!!!!!!!!

At first I was afraid, I was petrified
Kept thinkin' I could never live,
without you by my side.
But then I spent so many nights just thinkin' how
you did me wrong. And I grew strong,
and I learned how to get along

it's just tears and rain

hihih nu har jag slutat men det har inte dom andra i min klass :D (förutom felix för han går i min franska) skadeglädje är den enda sanna glädjen sägs det ju, jag tror det stämmer :) imorse uträttade jag ärenden med carolina före skolan, det gick bra så jag är glad :) sen köpte jag ett par underbart snygga skor! ett par svarta skyhöga lackpumps som skiftar litegranna i lila typ. ascoola. dock blir jag 177 cm i dom :D haha. Sen har vi tagit skolfoto idag, fan asså. Detta kommer bli så dåligt. jag va inte ens beredd när hon tog bilderna och jag typ kollar upp åt höger för jag stod o tänkte...  men men sånt händer ;D ska råplugga idag! skulle gjort det igår men jag kollade film med en kompis istället så.. sen ska jag ut med ninni :) man får ju verkligen se till att ta vara på det fina vädret nu! hmm vad har mer hänt? jo juste jag fick min sista lön nu, för typ 4 dagar i augusti. Jag fick 2631 kr så jag räknade ut att jag tjänat 17 070 kr totalt i sommar. PRECIS under den där skattegränsen, snacka om flyt :) har dessutom frikort på apoteket nu så medicin är gratis. skumt


min skooooo ♥

over and out
ems

"jag är så mycket starkare än du, det har jag lärt mig nu"

no way

Now it's breaking my heart to watch you run around,
'cause I know that you're living a lie
But that's ok baby, 'cause in time you will find
What goes around, comes back around



fuckoff

becoming insane

When you're gone
The pieces of my heart are missing you.

Idag är det friluftsdag för oss på Sture så jag sitter här i mina mjukis och väntar på Lisa. Ska skjutsa henne till Östra stranden på min lilla cykel. Vi ska vara där och leka lite o grilla typ. Blir en skön dag :) 11.02-14.02 istället för 8.10-15.00 som vi skulle gått (lägg märke till den mkt exakta tiden.. ledarskap alltså..) Kom nyss på att jag skulle tänka ut en lek till idag, men det har jag glömt :( aff. Ska nog allt dra mig nu ha det bra sålänge.

Det är den där känslan av tomhet.. Som att något saknas och aldrig kommer komma igen. Det känns som om någon tagit en sån pepparkaksform ni vet, och tryckt ut en del av mitt hjärta. Det gör så ont, men det konstiga är att jag inte vet om jag vill ha tillbaka den där biten av hjärtat. Det gör nog för ont..


perfect autumnday

Vilket härligt väder det varit idag! hihi. med risk att låta som en tant. Men fan va glad man blir när solen lyser och värmer sådär perfekt som den gjort idag. Allt har känts så mycket lättare och jag har varit jätteglad hela dagen i princip. Skola från 8.10-14.00, det är helt okej tider det. haha. Sen va jag i stan lite med Carolina & Flipps i det härliga vädret. Det va för varmt med jacka, men perfekt med jeans, stövlar, kofta o halsduk som jag hade idag. kände mig väldigt höstig. När dom små stackarna drog sig iväg till teckenspråket stack jag hem o tömde väskan o sen träffade jag upp min älskade Majsing! Vi köpte på oss lite dricka osv på Espresso och gick ner till nissan på bibblosidan, där det finns såna cementblock ni vet? där låg vi på gräset i solen och kollade ut över nissan och bara pratade om allt mellan himmel o jord. SÅ mysigt va det, sånt behöver man verkligen ibland. borde göras mycket oftare. Du är bäst Maja :) E+M ♥


best song

So little time..
Try to understand that I'm
Trying to make a move just to stay in the game
I try to stay awake and remember my name
But everybody's changing and I don't feel the same


so little time

I'm trying not to look back..

Det är svårt. Jag saknar så mycket. Inget är det samma längre, allt är liksom, fel. Detta låter säkert som en riktig klysha men, gräset är mindre grönt, löven mindre gula och allt är bara mer grått och trist. Som om du tog alla färger med dig när du försvann. Tro inte att jag nu sitter och torkar tårarna här och inte alls mår bra, jag mår okej. Att säga att jag mår bra är väl att ta i, men jag lever och det är ju huvudsaken. Det stora problemet för mig är att allt va så mycket bättre med dig. Jag mådde så mycket bättre, och ja träden va grönare. Jag försöker så jävla ofta förstå, vad som gick fel. Eller det vet jag nog svaret på, jag vet ju va jag gjorde för fel (det va mitt fel ja) Men liksom, hur allt kunde hända bara, fortfarande en gåta konstigt nog, jag känner mig som en fånge, mitt hjärta har fångat mig. Jag vill bara släppa allt och komma ut, men du låter mig inte. Jag tillåter mig inte. Så många saker jag behöver få svar på, vilket jag nog aldrig kommer få. och den största frågan av alla är varför jag älskar dig. varför låter man sitt hjärta blöda för någon man inte kommer få? dumt ellerhur. Och ibland känner jag, att jag ju älskar dig så mycket, varför gör vi såhär? varför? förstår inte vad du håller på med, förstår inte mig själv heller. för att avsluta denna patetiska lilla text så kan jag citera Tomas Ledin, hans ord beskriver mina känslor.

"Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut"

over and out.

the pieces of my heart are missing you

DAGENS LÅT: everybody's changing med keane
DAGENS KLÄDSEL: jogging, linne och långarmad (jeans nu dock men det va för stans skull)
DAGENS DUSCH: imorse för att vakna
DAGENS FRISYR: utsläppt med diadem
DAGENS MAT: chokladbolle hih
DAGENS HÄNDELSE: inget speciellt. stan med hanna kanske
DAGENS PLANER: plugga :(
DAGENS VILL HA: massa pengar o kläder, bra immunförsvar, kärlek o gos
DAGENS SAKNAD: dig
DAGENS DROG: saft :R
DAGENS TRÅKIGASTE: att jag är trött, måste plugga o fattar noll
DAGENS KÖP:  kofta o linne på gina
DAGENS GODIS: inget hittils (utom chokladbollen)
DAGENS HUMÖR: helt ok, förvirrad o trött annars så
DAGENS SJUKA: lite trött oså sen körtelfebern,annars så
DAGENS KOMPLIMANG: att jag har fina skor kanske haha
DAGENS SKRATT: hela historialektionen var smårolig så
DAGENS BILRESA: ingen!
DAGENS GRÅT: inget hittills,kommer kanske
DAGENS DRYCK:saftisaft
DAGENS LÄNGTAN: en strand, en filt, en solnedgång, en speciell person
DAGENS SPAN: ingen alls
DAGENS KÄNDISSPAN: albin ek
DAGENS TELEFONSAMTAL: har inte snackat i telefen direkt. hanna snabbis iaf
DAGENS PERSONER: hanna får det bli!



där har ni dom röda läpparna jag snackade om :O


du som tog mitt hjärta

bio och mys med hanna bjöd denna dag på. det gillar vi! vi pratade en hel del välbehövligt, sen såg vi Mirrors på bion, SÅ JÄVLA LÄSKIG :S helt sjukt.. väldigt bra faktiskt, men läskig. sen den om ni vill ha någon att krama sönder och hålla handen med! (tror nog hon ville ha sin lille man jag fick henne så jag är nöjd ha ha) Det var med obehag i magen som vi gick från bion o hit för lite mys oså. Nu är hon dock påväg hem så får vi se om hon överlever :O Min medicin börjar kicka in nu så mina ögon går i kors, ska nog shoppa mer imorgon så jag uppdaterar.

oo juste, har tänkt på skorna hela kvällen nonstop så jag tänker köpa dom ändå :D så på måndag får ni se här på bild..

en sak till.. som ni också kan få se. mina läppar är sjukligt röda, utan läppglans eller något. ser ut som jag smetat på läppstift typ. rätt sjukt. tog en bild på biotoan när det såg som sjukast ut. hmm.. lägger in en bild imorgon för nu är klockan snart 2 så jag borde sova istället..

mycket nödvändig osammanhängande info där. natti

I don't want you tonight

Nu så lever jag lite halvt igen.  Trots sviterna från körtelfebern + allergichocken. Hur vet man det undrar ni säkert? Jo jag har börjar shoppa :D Litegranna då. Men nu har jag hittat ännu ett par skor jag är helt förälskad i.. Det är så att jag inte ens kan sluta tänka på dom. Då är det illa.. Dock kostar dom 1000 så jag funderar fram o tillbaka på om det är värt det.

Hittils har jag köpt:
♥ 1 höst/vinter jacka
♥ 1 par stövlar (bruna!!!)
♥ 1 par byxor
♥ 3 tröjor
♥ Strumpbyxor

Men sen så har jag lite saker kvar att köpa: Kanske skorna då först o främst, sen 1-2 par jeans, stickade kofta/koftor, Något rutigt, Någon tunika, en väska, lite underkläder, svart kjol (gärna med dragkedja hela vägen)

När jag fixat allt det så är hela garderoben klar och jag är nöjd.. dock typ några tusen kronor fattigare ;D Men det är smällar man får ta. Detta blev ett tråkigt inlägg om kläder, reslutatet av shoppingen får ni väl se när ni springer på mig på stan (där kommer jag befinna mig mkt nu) orkar ej blogg så HA DET BRA KOMPISAR

 


I was lost, oh yes



En av mina favoritlåtar med Coldplay :)

I wanna rush to the start

buhuuu snart ska jag till doktorn igen ändå :( det är en jävla tur att jag är 17 så jag slipper betala 180 kr eller vad det nu är. Då hade jag nog bara gått i extrema nödfall.. typ om jag håll på att dö eller så. Jag ville ju fika med majsi idag men ser jag ut såhär så är det rätt så kört. Då går jag ENDAST till doktorn och ingen annan stans. Den där underbara sovmorgonen jag skulle fått idag är rätt körd nu.. Mamma väckte mig halv 8 för att inspektera och så ska jag va hos doktorn 10. tveksamt om jag ens går till skolan idag dock. inte så kul att gå till skolan och se ut som en salami? x( Har redan missat en massa jag vet, men jag får kolla på det hemma. Har böckerna hemma faktiskt duktig som jag är.
förresten, alla små vänner så ska se coldplay, jag är avundsjuk :(

Dagens tanke: Varför blir man höstdeppig, eller nykär och lycklig? Varför finns det inget mellanting åt mig? :D

I'm so much better

skola skola skola. traukigt. men lite missöden idag så jag kom inte förrens klockan 10 (2 timmar efter). Det är typ så att jag inte tål min antibiotika jag fått så min kropp har reagerat på den. ganska rejält dessutom.. vill inte direkt visa mig ute.. Jag vet så jävla väl att det finns värre saker i världen, men just nu känns detta som ett enooormt problem :( fy. Imorgon är en ganska kort skoldag :D 10.50-15.00, inte fy skam faktiskt. Men, om detta sitter kvar så blir det back to the doctor. som många vet att jag avskyr så det suger. jaaa, helgen? äntligen ska jag umgås med vänner. ska bli underbaaaart. vi får hitta på något roligt! Sen vad händer mer, vi har köpt biljetterna till gbg, vi ska se HÅÅÅKAN <3 om 9 dagar, dessutom åker Car:Olina snart till NYC :( lyx!!!!!

Dagens insikt: Om jag känner sig ful så förstörs hela dagen, och det syns att jag känner sig megaful. Även om ingen tänker på det så blir allt sämre. =Idag är dålig dag

hej kompisar

Ett tag sen nu, sist jag skrev hade jag ju kommit till insikt o allt. och jag står fast vid det jag kom fram till då, så applåder för mig tycker jag. :) hmm, what's new? Jag har klarat av 2 hela skoldagar nu, fast idag har vi kollat ganska mycket på OTH så .. vet inte om det kan räknas som en hel dag .. ;D det är nämligen så att vi har Lisas OTH boxar i skolan och en tv i klassrummet så.. varje rast (ibland lektion) sitter många av oss där och bara kollar. ganska skönt vill jag lova. Det känns urkonstigt att vara tillbaka i skolan nu, konstigt men skönt. Har saknat mina kompiisar och att få lite rutin. Men varje lektion får jag reda på mer jag ska göra så då är det inte lika kul längre.. Nu idag ska jag läsa om Freud och Psykoanalysen till psykologin. Tur att vi redan läst en del om Freud i ULS'en så det är inte helt nytt.. Ska nog ta mig en titt på matten också. Men viktigast av allt så kom nya veckorevyn idag så den måste ju läsas :D Vet ni vad jag också fick på posten? 2 biobiljetter och 2 "menyer" med en mellanstor läsk + popcorn. Det fick jag från Städservice på sjukhuset där jag jobbade i somras, gulligt tycker jag! Får se om BAAAJSNinni hänger med mig :D Har dessutom tagit tag i en hel del saker nu som behövdes tas tag i. Känns som att allt bara blir bättre nu

dagens insikt: Jag klarar mig inte utan min kalender. tack för att du finns och håller koll på mitt liv <3



älskling<3


feeeeelgoooood

När jag låg där i min säng, tittade ner på min vänstra handled och såg survivorarmbandet och hade kommit någonstans i mitten av låten I don't need a man med Pussycat Dolls som spelades på min rosa kompis, då bestämde jag mig! NO MORE BITCHING, NO MORE CRYING, NO MORE!! jag ska sluta vara en löjlig liten gnällapa. Nu är det dags att ta mig i kragen och ta tag i allt. Och nu har jag bestämt mig (äntligen enligt några av mina vänner ;D) att gå vidare. Jag ska släppa honom, och gå vidare med mitt liv. Tidigare har jag nog inte velat gå vidare, vilket Carolina oftat påpekat, men nu vill jag. Jag vill inte må såhär mer. För att han inte är värd det, och inte jag heller. Jag är värd bättre. Det tog nästan exakt 3 månader för mig att inse detta men ikväll så föll allting på plats. Det var som att få en uppenbarelse haha. Jag ska lära mig att leva igen, och inte minst älska igen. Jag kan väl bara önska dig lycka till med vissa, och hålla huvudet högt :) För just nu är jag helt euforisk, kommer inte kunna sova. Jag har bestämt mig för att gå vidare, OCH jag börjar bli frisk. Kan det bli bättre? Nej.

Detta är början på resten av mitt liv
TACK ALLA
Love Ems ♥

                                                                                                                  ........................       P.S. It's too late to apologize

hmmpf

hmm kul detta är.kulkulkul. fattar faktiskt att folk blir deppiga. längtar till om 1 månad. då har jag ett liv igen. eller egentligen börjar det väl nästa vecka men jag är ju inte frisk o får inte göra ngt knappt så. dansa o så? no way. dricka? no. aa men ändå. detta gör mig grymt jävla deppig. att stanna hemma en hel helg till låter kanske lamt? tro mig det är lamt!! men jag orkar inget annat :( ska hem till min moster sen o äta thaimat, får skjuts såklart annars orkar jag inte.. att gå till bilen orkar jag ju. usch jag hatar detta. ni friska männiksor, ta vara på era liv förfan

sofia

För en stund sen fick jag mig en trevlig överraskning :) Min mobil ringde, och det va Sofia som bad mig komma ner utanför.. Jag gick ner, och där nere stod hon med en stor godispåse från Hemmakväll som hon köpt till mig bara för att jag ligger sjuk. Hur gulligt är inte det? Jag blev såå glad!! Detta gjorde verkligen min dag :) Tack älskling, du är så bra! ♥




Jag & Sofia i Spanien sommaren 05

nytt armband


Idag fick jag hem det här armbandet jag beställde för 2 dagar sen, snacka om snabb leverans. Så nu klär det min vänstra handled. Beställde från kyssjohanna.se, där finns grymt fina smycken. Där finns många liknande mitt med läderband och någon symbol, finns många med peacemärke och liknande, men just mitt är lite billigare än dom andra som ligger på runt 450 kr.

 I vilket fall som helst så bara älskar jag det! De svarta tunna läderbanden och guldbrickan med texten survivor. Jag kände att jag var värd något fint =) haha. Plus att survivor känns lite som jag just nu. Tack sandra för tipset. :)
Om ni är sugna på nya armband eller nya smycken, klicka in er här till kyssjohannas hemsida.

;(

Du som tog mitt hjärta
Ge tillbaks det helt och rent
Och jag hatar att jag älskar dig
Så att jag nästan kvävs
Här i min ensamhet ..

7 år sen

godmorgon apor

apa eller apor är mitt nya favoritord, tror inte det finns någon jag inte kallat apa vid detta laget. ;D som ni säkert förstår så är jag fortfarande hemma.. ligger i sängen med laptopen och lyssnar på musik. nu när alla tabletter bearbetar min kropp mår jag lite bättre faktiskt :D och det bästa är, att min antibiotika börjar hjälpa lite. halsen gör fortfarande ont o mandlarna är ju fortfarande svullna. men det börjar minska sakta men säkert. LYCKA! att bli frisk är det jag verkligen vill nu, jag kämpar för det. nästa vecka ÄR det skola som gäller punkt. Håll en tumme please? (:

Idag är det 11/9, alltså elfte september. WTC-attacken hände 2001, alltså för 7 år sen. hur sjukt är inte det? tiden går läskigt fort.. Jag var liksom 10 år.. :O jag minns den dagen som om det vore igår. Jag satt där tillsammans med Klass 4A i vårt klassrum på Klockargård och Gunilla sa att vi fick sluta, klockan var kanske kvart i 3 och jag cyklade hem. Väl hemma satt Mamma (som var mamma-ledig med Albin då) och Sara och kollade på TV och såg helt förstelnade ut.. jag gick in i vardagsrummet och just då rasade torn 1. jag trodde det va någon actionfilm dom kollade på, det var för overkligt. Men mamma förklarade att det flugit in flygplan i tornen i NYC och att det va en terroristattack osv. jag minns att jag satt vid tv:n och bara stirrade i timmar. det som var mest obehagligt tycker jag va att se pyttesmå människokroppar som kastade sig ur tornet, det och den rädslan jag kände för vad som skulle hända i världen..

/ EMS

<3



En av världens bästa ♥

10/9

godmorgon, woho idag är första dagen jag lyckas sova längre än till 9. men sen va jag ju vaken hela natten också.. igår hade jag ett ganska långt samtal med min klassföreståndare och jag blev helt chockad, hon bad mig att stanna hemma veckan ut så jag kunde vila upp mig ordentligt "hon hade sett elever som kommit tillbaka innan dom va helt friska och det ville hon inte se hända med mig" sen frågade jag henne om jag ska hämta böcker, hur jag ska göra med läxor,prov osv. och hon chockade mig lika mkt igen, böckerna skulle jag inte hämta! skulle vila istället (!!!) läxorna och proven skulle vi dra ner på så mycket som möjligt och jag skulle bara göra det absolut nödvändigaste. känns ju verkligen skönt att slippa göra allt sen och känna stress, men att gerd sa det gjorde mig väääldigt förvånad.

nu ska jag äta frukost, typ 4 olika tabletter :R haha nej skämtåsido, ska försöka äta idag. jag dricker bara yoggi så mamma är så orolig över proteiner.. haha.

/ EMS ♥
keep on trying bitch


2 veckor

oh idag har min körtelfeber 2-veckorsjubiléum. alltså var det 2 veckor sen jag blev sjuk :/ kan ni fatta, det låter helt sjukt. att jag inte varit i skolan på så lång tid. och ne jag är inte där idag heller.. det har blivit någon slags trend nu, att jag bestämmer att jag ska till skolan nästa dag, men så ligger jag där dagen före och mår skit och kan inte sova på hela natten.. så var det inatt igen! eller ja igårkväll försökte jag sova runt 9 för jag var trött men det gick inte för jag kände mig så dålig. tog ipren vid 8-tiden så den satt ju i.. då jag kände mig mkt varm så tog jag tempen, 38,7 MED ipren i kroppen. rätt sjukt. så fick jag höra dom där orden igen: du går inte till skolan imorgon.. usch jag vill ju, konstigt va? men imorgon händer viktiga saker så om jag bara lyckas må lite bättre så kommer jag gå. läängtar efter er!

/ EMS ♥
I've lost myself

8 september

idag är det den åttonde.. vilket både får mig att le och bli ledsen.
det positiva först då, om 7 månader exakt är det dags för mig att fylla 18 :)
det negativa behöver jag knappt säga, tror att 8/5-06 räcker för att många ska förstå..
28 månader skulle det varit idag.. och det gör ont och gör mig så ledsen att tänka på
jag saknar dig. jag saknar oss. jag saknar mig, den jag var. lycklig och fri från beskymmer..
tänk om man kunde spola tillbaka tiden och få göra om allt? :(

What have I become?
my sweetest friend
everyone I know
goes away in the end

 
/Ems
I'm not crazy or anything..

surprise

mamma&lars kom nyss hem och de hade med sig en sak som jag älskar, typ det godaste som finns no matter what.
vet ni vad det var? JO, DET VAR EN BANANTÅRTA :D

vet inte om ni sett dom men jag tror dom bakas på östras.. inte så mycket grädde och så utan mest banan. grymt god! så nu vet ni vad jag ska äta idag :R

såhär ser dom ut ungefär:

yummie

the one i'm looking for

hade ju som plan att gå till skolan idag, men det blev inte riktigt så.. p.g.a smärta i öronen, halsen, magen, huvudet mm. så har jag sovit högst 2-3 timmar inatt.. så när mamma kom in 7 så sa jag att inte sovit och sen kom hon inte tillbaka igen så hon hade bestämt att jag skulle stanna hemma. är ju litegranna piggare nu än förra veckan men är inte mig själv på långa vägar. imorgon SKA jag dock till skolan, punkt. så är det bara :) men det jag längtar mest efter förutom att träffa mina vänner, är att shoppa, bara köpa massa kläder och skor och allt. oh. :R



söt och brun var jag också i somras eller va säger ni? ;D
saknar sommaren!

SAY WHAT YOU WANT (indiska versionen)

 

hahahah va ska man säga? den är klockren

juno

dåligt med uppdatering nu jag vet jag vet. men jag har ärligt talat INGET att berätta.. inget händer sorry. jag är ju somsagt inlåst i min "underbara" lägenhet och det har jag varit i snart 2 veckor. dock ska vi köpa ny soffa så mamma släpade med mig till chili(?) och ojade sig över om jag kunde orka gå i trappan. vilket jag minsann kunde, magi! men det var ju nätt o jämt.. haha, oså var det utmattande så jag däckade i en soffa, sen åkte vi till team sportia för jag skulle få nya mjukis eftersom det har blivit min nya uniform (och de gamla är numera utslitna) och jag fick i mig en cola på maxi sen. heja emma. och idag har jag ätit yoggi och lite mat!! jag har också kunnat skämta lite, vilket tyder på att jag börjar piggna till. denna sjukdom eller vad man säger är dock lurig, för så fort jag sa till mamma att jag kände mig lite bättre så fick jag typ akut ont i magen och halsen och la mig ner i soffan och halvdog. hmm, gud jag tycker inte detta straff är kul längre. =( aeh skämtosidå, jag känner inte ens igen mig själv i speglen längre.. inte nog med att jag ser ut som ett marsvin med svullna körtlar, mina ögon är heelt svulla och med vackra blå ringar under (Y), resten av mitt ansikte är också svullet. helt underbart. jag har ju som mål att gå till skolan på måndag, men om jag mår såhär ska jag stanna hemma mer sa mamma.. så snälla håll en tumme för att jag börjar piggna till nu, efter 2 veckors bajs. sen vet jag att det tar minst 1 månad till innan jag blir frisk, och jag får inte anstränga mig förrens levervärdena är perfekta igen, ungefär 4 veckor efter jag blivit frisk. inga kyssar o ingen alkohol heller.. men om jag skulle få slippa denna skit, så hade det varit guld värt! jag har liksom blivit ganska bitter.. satt och störde mig på han gavin degraw eller va han heter, hörde hans låt på radion då han sjunger typ "I'm inloooooove with a girl" och jag blir så jävla sur, tror han att han är speciell eller? grattis som fan att du är kär gavin och hitta något bättre att skriva om nästa gång. =)


idag har jag kollat på juno, sent jag vet.. men bättre sent än aldrig right? jag tycker faktiskt den var bra :) en söt feelgood film typ, precis vad jag behöver just nu. och jag blir mkt avskräckt vill jag lova. se den ni andra som precis som jag är lite efter och har missat den ;)

puss på er

but you can't stay here

 

closing time
 open all the doors and let you out into the world

but I know I'm on a losing streak

buuh jag som ändå bara klagar just nu kan ju passa på att klaga lite till. jag hade kunnat sitta på en intressant rättskunskapslektion just nu =( men nepp här ligger jag och tittar på våra bästa år (!!) jag HATAR att vara sjuk, på detta sättet. jag är inte alls klen annars och jag stannar typ aldrig hemma för sjukdomar, brukar bara bita ihop. men nu vill jag så gärna slippa härifrån och va i skolan, men jag varken får eller orkar. min kropp skulle ta för mkt stryk. dock kan jag inte äta, vilket kan medföra svårigheter. kan inte äta för att jag har så ont i magen och för att min hals är igentäppt typ. haha. såå bara för det missar jag 2 roliga saker denna helgen! som jag hade sett fram emot :( jag är ju såklart inlåst hela helgen igen. skitkul. jag säger bara er en sak, få aldrig körtelfeber, detta är riktigt urk..

the drugs don't work.

mihih denna sjudomen går mig på nerverna!! eftersom jag har nada immunförsvar så har jag nu också fått halsfluss utöver körtelfebern.. vaknade inatt och lipade för att det gör så ont och för att hela min hals är helt svullen. jag har aldrig haft halsfluss och så drar man på sig det samtidigt som den hemska körtelfebern. jag undrar bara när fan något ska börja gå bra igen? känns som att allt bara skiter sig för mig nu =(

nobody said it was easy

min kära morbror va nyss på besök, mycket trevligt :) han bor ju somsagt uppe i sthlm så det blir inte allt för ofta vi ses, men detta året verkar bli ett rekordår ;O haha. han tyckte min tysta mesröst jag har just nu var väldigt behaglig att lyssna på så det kanske är något att satsa på. hoppas verkligen jag och mamma åker dit snart! jag har ju inte shoppat NÅGOT på 8 dagar så mina pengar sitter tryggt på konton än. vill dock shoppa upp dom nu! just nu väntar jag på att SYTYCD ska börja.. har inget annat för mig. och imorgon ska jag till hemmakväll och låna mig en box av någon serie, kanske ska jag ge mig på lite OTH, eller rekommenderar ni det? har ju inte direkt följt den serien. tror jag ska försöka mig på skolan på måndag, eller rent av fredag. äsch det får vi se. och juste om ni ogillar någon, säg till så kan vi se till att lägga lite spott i den personens mat eller något :D

survivor

"You thought that I would fail without you,
But I'm on top"

spending my time

ååh jag har så jävla tråkigt. ligger i min säng med laptopen.. finns inte så mycket annat för mig att göra. orkar ju knappt göra något. får sms från klasskamrater ibland och jag saknar er så himla mycket! precis som jag saknar mina andra vänner. idag har jag varit hemma i en vecka. fattar ni, en vecka! har knappt gjort något på denna tiden och det är så tråkigt. om jag nu ska försöka gå emot min egen personlighet och försöka vara lite positiv så kan jag komma på två bra saker med att ha fått körtelfeber nu. nummer 1: jag kommer aldrig få det igen. nummer 2: ingen skolidrott på minst en månad (allt beror på mina underbara dåliga levervärden). resten är ju negativt såklart: INGA KYSSAR, inte en droppe alkohol, det tar minst en månad att bli frisk, jag blir trött o seg, trots att jag knappt kan äta och därför gått ner i vikt syns det inte, för min mjälte o min lever är så svullna att jag istället ser gravid ut. ni skulle se ;) ingen vacker syn vill jag lova. nej nu ska jag försöka äta en macka, dricka lite nyponsoppa och läsa en tidning.

någon som har tips på vad man kan göra när man sitter fast i en tråkig lägenhet?



mannen i mitt liv håller mig iallafall sällskap dagarna i ända =)

körtelfeber

jag hade körtelfeber.. skitkul
FAN

euh

redan tillbaka ;) det var ett snabbt besök! min vårdcentral är viktoriakliniken och den ligger så nära att jag ser den om jag går ner på strandgatan, men att gå dit och hem idag var något av det jobbigaste jag gjort. det visar verkligen hur jävla körd min kropp är. sköterskan typ tömde mig på blod.. hon tog 4 fulla såna provrör och det gjorde så jävla ont :( blä. iallafall får jag svar runt 3 på vad som är fel så om ni är intresserade skriver jag det då :)

kisses don't lie

godmorgon på er =) första gången på 1 vecka som jag är UPPE i tid. vilket är ganska dumt eftersom jag somnade 2 inatt.. :( men jag pratade i telefon och det kan också vara mysigt. särskilt för en stackars uttråkad ems. jag har ju varit vaken runt 8 alla dagar, men idag ska jag finally till doktorn och kolla vad som kan vara fel på mig.. jag vill bara veta vad nu så att jag blir frisk! håll en tumme för mig att det inte är något jobbigt som tar tid på sig och att jag blir frisk snabbt! =)

puss! ems

hot

jag är nu juventusfan och ska flytta till italien om någon undrade
allt på grund av albin ekdal, 19 år som spelar i juve
GE MIG HONOM NU :)

 

annars duger chuck också



aa eller nate
(men då blir det usa för min del vilket inte heller vore fel)


empty

                                                     

Om du såg mig nu
Skulle du våga tro på mig?
Du vet jag saknar dig
Om du såg mig nu
när jag kommit en bit på väg
ingen tvekan i mitt steg
om du kom, om du såg,
du försvann....

RSS 2.0