mayhem!

mayhem, du vet att det blir mayhem, du vet att det blir mayhem, du vet det blir mayhem...
fyfan va den låten har förstört mig nu ;(

skulle bara säga att imorgon blir den bästa dagen på länge :) en av mina bästa underbaraste vänner olivia flyttar då, och hon kommer bo 600 meter ifrån mig :D ska bli så sjukt underbart, nattpromenader och sånt, och en vän man har där alltid, 24/7, bara att gå upp dit och det tar högst 5 minuter! åh olivi flytta hit nu :) nu ska jag möta en annan av mina bästa, nämligen nina! :O får se vad vi ska göra, men det ser ut att bli en väldigt lugn kväll :R

DU VET ATT DET BLIR MAYHEM!!!!!!!!!!!!


fly

håller på att bli sjuk tror jag :( är iallafall väldigt väldigt hängig.. så ikväll blir det en lugn kväll tillsammans med min finaste nina efter en god middag tillsammans med familjen =) jag är ganska klen har jag kommit på, 1 festkväll per helg räcker för mig fast jag klarade av typ 4 festdagar i rad i somras. jajajaj. ska baka äppelpaj med syrran nu osånt mys!

sooner then it seems life turns around

i feel so alive

Hej lilla gumman,   Nu är det betalt o klart. (men du måste ha bättre koll på din ekonomi)

skrev min underbara morfizzz som hade betalt en räkning jag slarvat bort :( han är besssst! hur ska jag klara mig utan honom när dom åker till costa rica inatt? :(:( visst är dom värda det, men jag kommer ändå sakna dom hur mkt som helst. bääästa morföräldrarna i världen =)

igåår hade jag först retorik, en annorlunda lektion så det är ganska kul. fick tillbaka talet med :) det skriva talet va mvg men inte framförandet (NERVÖÖS) så totalt sett blev det ett vg+, men kommer inte ha svårt att nå upp mitt mål tydligen :) så det känns jättebra.. mitt första tal o allt! när jag och nina haft följe till österskans och jag skulle hoppa på bussen hörde jag någon ropa mitt namn, det va lisette och hon bad mig följa med o fika med henne och hanna, som jag saknat jättemycket!! så det va jättekul :) kom strax före halv 6 då fick jag börja fixa mig direkt, strax före 7 gick jag upp till mina gamla grannar magnus o lollo och deras barn och där fick jag jättegod mat :) OCH SEN typ kvart i 9 tog jag bussen till Ola :) på bussen träffade jag sofia och hennes kompis vilket va trevligt, lite sällskap ju =) hemma hos ola var det trevligt, fick lite goda drinkar och vin, vi tog det mest lugnt o hade det trevligt :) tog bussen hem med adam runt 1 och kom hem strax före halv 2 så det va en ganska lugn o tidig kväll vilket va skönt =)

you are one of a kind

PUSS :*

love's divine

nu är allt plugg för denna veckan över :) YEY! naturkunskapsarbete, naturkunskapsredovisning, diktanalys på engelska och historiaprov. skulle haft franskaprov också men som tur är så sköts det fram till nästa vecka :D då har vi dock ledarskapsprov o så också.. men det löser saaaaaaaj :) första veckan i skolan har vart jobbig, efter lovet som avslutades med oscarsgalan är min balans helt rubbad typ. så jag sov mellan halv 5 och tio över 8 idag x) nu är jag fortfarande seg och ska snart kolla debatt. sen tror jag att jag ska hjälpa marcelo att skriva hans tal oså sen blir det SOVA! en av mina favvizzzzgrejer i världen. sova äta o duscha är mina favvizz! imorgon ska jag till frisören faktiskt, bara klippa liiiite och sen ha retorik :) va helgen bjuder på får vi se, kanske fest =) ska nog träffa tjejerna iaf som vanligt!

PUSS :*

I need love, love's divine
please forgive me, now I see that I've been blind
Give me love, love is what I need to help me know my name

   

 



hahahaha ja här har ni lite fler bilden från fredagen än jag la ut på bilddagboken, anledningen är enkel, har över 100 som bevakar min bilddagbok och inte lika många som läser här så ;D inte så smickrande bilder kanske, men tro det eller ej, detta är inte dom värsta x)  men det var en väldigt rolig kväll och jag är glad att jag har med kameran ibland :)


i have been waiting all my life

ganska jobbigt när man vet att det finns en person man hade passat perfekt ihop med
och att han aldrig kommer inse det ;O

dark angel

baby I'll try to love again but I know,
the first cut is the deepest..

har varit ett toppenbra lov och en helgalen helg :) shopping, godis, mys, fotbollstittande, falkenberg, massssa vänner, sexparty, festande, oscarsgalan and so on, just nu ska jag analysera en engelsk dikt som heter "dreams" så jag tänkte återgå till det och ge er en rapport om mitt oerhöööööööööört intressanta liv typ imorgon!

(har tagit tag i körkortsgrejen nu faktiskt, valt körskola och kollat tid för handledarkurs, körkortet ska vara mitt före 30:e december så jag får bensinpengar en vecka!!!!! tänka sig att det ska krävas ett vad för att jag ska ta tag i körkortet xD)

slide

And I'd give up forever to touch you
'cause I know that you'd feel me somehow
You're the closest to heaven, that I'll ever be
and I don't wanna go home right now

gårdagen med fridaO va mycket mysig :) jag började med lunch med morfis, vi åt på chateau lounge (?) jag åt spagetti bolognese vilket var TRÈS gott :} efter en mysig lunch va jag 500 kr rikare (underbaraste morfar♥) och gick för att möta carolina som lånade ut sin fritidskort och fick låna mitt årskort! så jag skulle kunna komma till fbg gratis höhö. sen kom frida och vi gick runt på stan till halv 4 ungefär! jag köpte 1 klänning, 2 par strumpbyxor, 1 kjol och 1 tisha. UNDERBART att shoppa igen! long time ago now :( vi hann med en snabbisfika på fribergs också innan vi tog bussen till fbg. där va vi ett tag o åkte sen till slöinge där frida tränade fotboll, sen bar det av till halmstad igen :) home sweet home. jag bytte till mjukis sen vandrade vi hem till amadeus =) vi spelade rockband (säger bara 98% på sång höhö) gitarr va jag helt okej på men trummor va inte riktigt min grej.. vi kollade på green street hooligans efter ett antal låtar och runt halv 3 vandrade jag o froo hem till moi och däckade i sängen =) har städat, fixat o en massa nu idag :) kollat DH, lekt med underbara spotify MEDMERA. ikväll ska vi tjejer hem till carolina, käka middag och sen ska vi ha sexparty :D sen får vi se var kvällen tar oss :)


why don't you slide into my room?


mysdag!

igår så hade jag lovat mamma att jag skulle passa mina syskon eftersom dom är lediga från skolan och hon jobbar. dock hade min lilla bruur sovit hos en kompis så han joinade oss först senare.. =) sen hade vi en väldigt mysig dag! linnea (min lillsis) väckte mig runt halv 9 och sen låg vi o soffan och kollade på hannah montana ett tag före frukosten. sen lekte vi med moonsand (sån sand som man kan forma typ som lera, skitkul!) vi spelade dessutom gogos!! minns ni vad det är? :D såna små plastgubbar som man spelar med, det fanns redan på min tid så man blir lite nostalgisk när man ser sina små skitungssyskon leka med samma saker. iallafall.. ninni kom runt 12 och höll oss sällskap, vi stekte plättar oså och sen kom albin hem också =) då fixade vi varm o'boy och kakor sen gick vi 4 ner till stranden (+lille zlatan) han va nämligen ganska desperat och försökte komma över tylösandsvägen så tillslut hämtade jag honom med rädsla att han skulle bli påkörd eller något. när vi kom ner så fikade vi och sånt. och njöt av det fina vädret :) sen skulle vi spela fotboll och på något vänster så flög bollen i vattnet och ninni fick springa ut o hämta den ;D ganska kallt kan jag tänka mig för den stackaren :( sen gick vi hem och väntade på mamma o lars så vi kunde lämna över syskonen till dom. åkte in till stan och solade för första gången på länge tillsammans med carro (nu har jag bränt mig vilket jag aldrig tidigare gjort i ett solarie) sen gick jag o ninni hem till henne och åt pestokyckling med svamprisotto tillsammans med hennes familj =) en mysig dag helt enkelt!

         

baby don't go

I try to play cool
Acting like what you do don't phase me, don't phase me
Meanwhile I'm sitting at home, all alone
Trying to keep myself from goin crazy




♥♥


if you can tell me something worth fighting for..

hej på er! marica ville ha uppdatering så här kommer massa tjafs :D jag fullkomligt älskar gossip girl, har snart kollat klart säsong 2 :) och jag älskar Coldplay MKT! på fredag ska vi ha sexparty, några tjejer och jag ska köpa handbojor tänkte jag! det är också mkt najs och porrrrrrigt =) jag ska dessutom bli lite smått berusad tänkte jag. för stämningens skull liksom. men det får bli efter att LatexLina har gått. (hon som ska hålla i det och visa oss lite toys) annars kanske det blir en aning pinsamt :O ett trevligt lov hoppas jag verkligen det blir :} har planerat in att träffa både vänner jag umgås ofta med och vänner jag inte träffar lika ofta så det känns najz! ska passa mina uurgulliga syskon också och skriva ett naturkunskapsarbete om norrsken med ninnipinni. imorgon ska jag leka med min finaste marica, inget lov är komplett utan maricawildkids är också ett miiiiicket bra program, jag hade blivit en björn om jag varit med! det fick jag reda på när jag gjorde ett test på svt.se =) om jag varit 10-12 hade jag lätt varit med!!! ska tvinga mina syskon att vara med när dom små liven har åldern inne :}

puss på er :O



en inte så smickrande bild med dålig kvalité.. men asså KOLLA MIN BIKINILINJE :O jag va ganska brun då :( detta är från en kväll där jag och anna (såklart) och lisette frida jennifer och jessica var på typ idas och käkade :) en mysig kväll och jag vill så gärna ha sommar NU!


in my place

har jag någon gång sagt hur mycket jag älskar coldplay?

god only knows

denna dagen har iallafall inte börjat så bra.. eller jo jag har fått fina presenter av min fina mamma, ett sött gosedjur och en mascara jag ville ha! men kortet fick mig lipig :( hon skrev:
"Emmus- trots att du bojkottar denna dag -detta år... Till dig med all min kärlek!! Fast vi bråkar, så älskar jag Dig oändligt! Och för alltid! Kram / Din mamma"
det kanske inte är något men jag kan inte sluta gråta ändå :( hoppas mina fina vänner muntrar upp mig sen för det behöver jag verkligen denna dagen. vet inte vad jag hade gjort utan er, god only knows what I'd be without you♥

alla hjärtans daaag?

hmm är det bara jag som känner att denna dagen är mycket överskattad och onödig? nja antagligen jag och alla singelmänniskor där ute.. förut älskade jag alla hjärtans dag och min förra va ju underbar :) mat på resturang, rosor, jordgubbar o sådär. men det va då det, nu är jag väl glad för er andras skull och bitter för min egen :) jag tycker ändå, och det har jag alltid tyckt, att hela denna grejen med alla♥dag är för kommersiell och affärerna spelar på ordet kärlek för att tjäna en massa pengar. det jag älskade med alla♥dag var känslan, av att det fanns någon där ute som älskade mig och tyckte jag var underbar.. det är väl det enda jag saknar med ett förhållande, känslan av att förändra någons värld till det bättre. och visst ville jag väl också fira den dagen, då gjorde jag gärna det med en mysig middag på resturang och rosor och det där va ju som grädden på moset, en fin gest som gjorde mig glad :) men i år så har jag inte pojkvän som ni vet och varför deppa för det? jag mår ju bättre nu än någonsin.. men okejdå jag är lite depp och därför ska jag spendera kvällen me de personerna som är kärlek för mig :} höhö. nej men med några av de som jag älskar mest!  så om ni precis som jag är singel, samla ihop era vänner eller er bästa vän och spendera en mysig kväll med dom =) det är precis lika mycket kärlek som en partner, om inte mer.. ha en underbar dag och kväll!

   

caroline, ninni, nina, marica blir det alltså (och moi) ♥

a rush of blood to the head

NU HAR JAG LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :D



OCH JAG ÄR COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!


heyhey

jag är så långt ifrån blogghumör man kan komma just nu. orkar inte skriva om något alls :}
hade sån samtalskväll igår med nästa hela klassen, käkade pizza o snackade genus, mycket roligare än det låter faktiskt och det var en mysig kväll :) idag har jag lanat the hills och sovit typ hela dagen, nu ska jag möta olivia en halvtimme ellerså bara och säga hejdå för hon åker till frankrike på fredag! imorgon blir det förhoppningsvis bio :) jag drömde en mysig dröm förut, men drömmar är somsagt drömmar och jag vill inte ha något med killar att göra just nu känner jag. olycklig kärlek sucks right? :)


svarsvar

jessica om mamma:
riktigt bra. går du retorik?

vet inte riktigt var man ska svara eftersom personen inte skrev med sin bloggaddress eller så, så jag kan svara här =) ja jag går retorik och detta var mitt första tal någonsin, ett hyllningstal då :) tack =)

stuck on yooou

mina planer för idag: plugga matte, och ..plugga matte. vet ni va jag ska göra sen? plugga matte! hhööhöh kul va. naej jag ska faktiskt göra en annan sak också, träna in replikerna till pjäsen imorgon. ska plugga matte tillsammans med jenny ikväll dessutom så lite variation blir det :O KUL DAG VA?! (jenny är det enda roliga höhö)

timglas

idag blir en lugn och smått tjurig kväll med två av mina finaste vänner ninni och nina! vi är alla tre på lite halvkonstigt humör så vi får ta ut det på varann helt enkelt :D höhöhö. ne men vi får beklaga oss och försöka pigga upp varann lite =) vad hade jag gjort utan er? imorgon ska jag träffa jenny och ha en pluggdag! matteprov på måndag och ja, det är inte riktigt min starka sida så att säga.. hon däremot går i vg-mvg gruppen så hon kan säkert hjälpa mig litegranna iallafall :) sen är det ny vecka med nya tag, matteprov, macbeth-teater som ska spelas upp och diktanalys på engelska som ska in. ledig på fredagen sen :) blir nog biomys och sen någon fest kanske.. dagen som borde bojkottas inträffar också nästa vecka, alla♥dag..... ska iallafall "fira" den tjejerna, ninni,nina,marica,caroline&carolina. nina och caroline är precis som mig singlar och de andra har blivit övergivna av sina pojkvänner så vi var snälla och inkluderade dom i våra planer =) ...

snart kommer nog N&N :) ha en trevlig kväll
/ems
60 dagar kvar, 2 månader imorgon :)


ncnc

jag har insett att min senaste kyss var: svår att komma ihåg
jag lyssnar på: veronica maggio-dumpa mig (och småsyskon som bråkar)
jag pratar: konstant om ointressanta saker
jag tycker om: att prata i telefon
mina bästa vänner är: de bästa vännerna i hela världen som jag dör utan
min första riktiga kyss: hade kunnat vara betydligt mycket bättre
jag avskyr när folk: sitter längst ut på sätet i en full buss
kärlek är: något jag hoppas få uppleva igen
någonstans, tänker någon på: mig? ;D
jag kommer alltid: ha svårt att hålla i mina pengar
jag är hemligt förälskad i gunvald hahaha
sist jag grät var: i förrgår när jag lyssnade på en sorglig låt och pratade kärlek med nina
min mobiltelefon är: lila och söt
när jag vaknar på morgonen: är jag så trött att jag knappt kan gå upp utan att svimma
innan jag går och lägger mig borstar jag tänderna och ligger i sängen med datorn
just nu tänker jag på att: jag snart ska äta pannkakor och borde plugga matte så jag får G
bebisar är: något jag inte vill ha än på ett tag!
idag har jag: vaknat
ikväll har jag: ja ikväll har inte varit, igårkväll var jag med nina dock
jag vill verkligen: ha en sjukt rolig kväll (få en person)

mamma

När vi fick i uppgift att skriva ett hyllningstal kom jag på hur många idéer som helst, men hur jag än vände och vred på det så var det bara en person jag kunde tänka mig att hylla. Den person som fascinerar och inspirerar mig mer än alla andra. Den person som med sina stöttande ord och sin kämparglöd alltid får mig att vilja kämpa ännu lite till. Personen vars existens betyder mer för mig än luften jag andas, och vars betydelse för mig inte ens går att beskriva med hjälp av alla adjektiv i världen, min underbara mamma.


Det finns väldigt väldigt få personer här i världen som jag skulle offra mitt liv för, och det finns få väldigt personer som skulle offra sitt liv för mig. Det finns väldigt få personer som älskar mig villkorslöst och väldigt få personer som jag älskar mer än allt annat, men en av dessa få är min Mamma. Skulle jag ens försöka förklara för er hur mycket hon har gjort för mig och hur mycket hon offrat för mig skulle ni få sitta här hela dagen. Det finns så mycket jag har att tacka henne för, hon har gett mig liv och är skälet till att jag står här framför er idag. Hon är skälet att jag orkar gå upp varje morgon och kämpa, precis så som hon kämpat genom åren och som hon kämpade ensam med mig varje dag.


Min mamma var bara 20 när jag föddes och när jag var 9 månader försvann min pappa från oss. Från den dagen kämpade hon själv med mig varje dag, hon cyklade i ur och skur och hämtade mig på dagis och gjorde alltid sitt yttersta för att pussla ihop vardagen och för att ge mig ett drägligt liv. Detta försöker jag tänka på när jag klagar över småsaker som att Mamma tjatar och tvingar mig att bädda min säng eller ställa in min disk i diskmaskinen. Jag beundrar min mamma för hennes mod, målmedvetenhet och makalösa ork. Av frukten, känner man trädet står det skrivet i bibeln och det är henne jag har henne att tacka för den jag är idag.


När mitt liv fallit i tusen bitar och jag inte velat resa mig igen är det Mamma som varit där och lyft upp mig på sina vingar. Hon är som en skyddsängel för mig som stöttat alla mina val, skyddat mig mot dumheter och aldrig någonsin lämnat min sida. När ribban har legat för högt har hon hjälpt mig att ta mig över. Livet är ju som en jo-jo sägs det och genom varje upp och nergång är det hon som hjälpt mig. Det är inte alla föräldrar som orkar dra hela lasset med en jobbig skrikig tonåring själv. Men med sitt varma hjärta och kloka ord har hon lagat allt ifrån trasiga barbiedockor till krossade hjärtan. Och allt har hon gjort, för min skull.



här har ni mitt hyllningstal för morgondagen :} sådär nöjd men det får duga!

svååårt

jag sitter här och ska börja fila på mitt hyllningstal som ska lämnas in och framföras imorgon på retoriken.. Jag har bestämt mig för att hylla något så "simpelt" och vanligt som Mamma. världens bästa mamma dock <3 Ganska lätt eftersom det finns så himla mycket att säga, men samtidigt så blir det extra svårt då att välja ut vad jag ska säga och vad som ska utelämnas. är ute lite i sista sekunden jag vet men ja.. vi har ju skolarbete hela tiden för det mesta och när man har möjlighet att vara ledig så tar man den! iallafall jag (a) nu ska jag dock ta tag i detta och börja skriva, talet ska bara vara en a4 och ska ta 1-2 minuter att framföra, dessutom får vi ha papper och "läsa innantill". när jag är klar kanske kan jag lägga ut det här så ni får lite intressant läsning. mohahah :}

mjaaaou!

I've got nowhere left to hide

In my life there's been heartache and pain
I don't know if I can face it again
Can't stop now, I've travelled so far
To change this lonely life

I wanna know what love is
I want you to show me
I wanna feel what love is
I know you can show me

:(

situationen är så sjuk

Åh, kan inte längre skilja rätt ifrån fel
så du får lura i mig vad som helst

verkar som att jag nu är påkommen? haha.. tur att jag kan konsten att förneka sanningen :}

jag blev ett måndagsbarn, HELA LIVET BLEV EN HELG

nu har jag läst den nya veckorevyn och sovit i 3 timmar typ, så jag känner mig lite mindre sur och deppig
men bara lite! jag sover heeela tiden, konstant typ. vet inte om det sitter i sen körtelfebern eller något?

jag har lyssnat på veronica maggio konstant nu i typ 1 vecka! underbar musik ju! att jag inte märkt det tidigare :O
vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv? situationen är så sjuk!




ALDRIG NÖJD, JAG BLIR ALDRIG NÖJD. för lång eller kort eller smal eller bred, jag vill hitta rätt men jag ser bara fel. ALDRIG NÖJD, JAG BLIR ALDRIG NÖJD. ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå, men herregud jag kan få bättre än så!

fail

usch detta är ingen bra dag alls..
började helt okej faktiskt, kom upp i tid och hann med bussen.. men den blev värre sen när folk va dumma och retades (vilket jag brukar älska men jag kände mig lite ja, påhoppad och jag överreagerar det vet jag xD) och ja sen nu i slutet i skolan när folk skällde utan anledning och endast för att dom var trötta. (är van att folk tar ut ilska på mig men vafan?) sen när en falsk vän finns i ens närhet och inte fattar att den gjort fel alls och inte verkar vilja be om ursäkt heller. då blir det inte alls bättre :D kände liksom att det fick va nog så jag åkte hem. vill bara lägga mig i sängen, gråta, dra täcket över huvudet, somna, och inte vakna mer! eller jo jag kan vakna den 8:onde april, vårsol och en myndig emma. 

en positiv sak iaf, såg danstreornas slutproduktion idag .. :} och dom var duktiga! älskade numret till trouble med coldplay! en positiv sak till, gårdagen på harrys med olivia, jossan, julia, felicia, malin, matilda och filippa var jättemysig :) allt möjligt snack, god mat o jättetrevligt sällskap verkligen. så en toppenkväll helt enkelt för att fira en underbar vän.hoppas olivia va nöjd iaf ♥

nu ska jag göra som jag sa där uppe, lägga mig i sängen lipa dra täcket över huvudet o inte vakna på ett tag.
bläääääää på denna dagen!

olivia söder <3

GRATTIS PÅ DIN 18-ÅRSDAG ÄLSKADE UNDERBARA FINASTE OLIVIA SÖDER
dagen du väntat på är äntligen här :} och jag är fruktansvärt avundsjuk!
men om 64 dagar så :D:D:D
du är bara värd det bästa och därför hoppas jag du får världens finaste och bästa dag
bara det bästa duger åt dig :)

hade kunnat skriva en hel bibel om hur mycket du betyder för mig olivi, (men jag är trött) du har stått vid min sida genom ALLT i snart 6 år. Du har aldrig lämnat min sida trots all skit och trots en massa skit o svek så är det alltid DU som funnits kvar. Jag är dig evigt tacksam! finns ingen mer fin, snäll, underbar, rolig och omtänksam vän! du är bäst!!
JAG ÄLSKAR DIG MEST I VÄRLDEN ♥

.. grattis ännu en gång :D


ems + oliven ♥♥

we cry

hi there :}
igår mådde jag ju somsagt inte toppen efter kvällen hos hanna, men plugga var jag ändå tvungen att göra så dagen var fullspäckad..mellan 13.00 och 21.40 skrev jag stundtals på min "utredande faktauppsats om renässansen som litterär epok". (haha det låter så smart så jag kan inte sluta säga det) satt inte i 7 timmar direkt men 3-4 tror jag. minst. den andra tiden fikade jag för att fira mammas sambo lars som fyllde år, och åt. när jag sen va klar va jag såååå lättad! går knappt att beskriva. :D så lämnade jag in den idag, FÖRE tolv och allt. är så nöjd med mig själv att jag hann klart igår så jag slipper sitta nu som vissa andra av mina classmatezz gör. har en del annat skolarbete denna veckan dock.. ska fixa repliker och träna in pjäsen Macbeth med min grupp, till på fredag ska jag skriva och träna in ett hyllningstal till min mamma.. (retorik). på måndag nästa vecka har vi matteprov på andragradsfunktioner, jag fattar verkligen INGENTING. och jag kan verkligen inte få IG igen :( matteB borde förbjudas!! varför ska jag kunna göra en graf av en andragradsekvation egentligen? ska inte jobba med något sånt! idag har jag bara tänkt slappa i min säng och inte göra ett skit, är helt slut i huvudet så jag behöver vila, kanske kan göra popcorn också :R

förresten, grattis till jessica som fyller 17 idag :]

I wanna get away, I wanna fly away!

ojski

jag har ju mått bättre om jag ska vara ärlig.. usch
har svept 1 liter fanta nu blandat med ipren och är helt skakis typ
det va jätteroligt hos hanna igår :) mycket folk, gammalt och nytt!
åkte hem med sofia och clara någon gång och tog bussen hem sen
det va en trevlig kväll iallafall :) tack hanna <3

idag ska jag skriva klart min "utredande fackuppsats om renässansen som litterär epok"
det låter så roligt så jag säger det hela tiden, eller det låter väldigt ambitiöst och duktigt och svårt
hehehehe.
dock är det fint väder idag så jag ska nog ta en promenixxxxxxxxx


mjaaaaaaaaaaaou

korv

apa
gris
korvström

RSS 2.0