that's not my name

marica min sköna detta är endast för dig för att du har så tråkigt, ett inlägg med bara nonsens

jo var ska vi börja? först och främst så har det ju blivit höst nu, det har väl ni alla känt idag? det har verkligen varit iskallt och jag hade knappast klarat mig utan vantarna idag. visst är det mysigt med höst o allt det där, hade knappast klarat fler tråkiga dagar utan årstid, ni vet när det är typ varmt för årstiden men ändå grått. tråkigt. men en perfekt höstdag ska innehålla sol också, det va ska kallt och krispigt i luften så man får rosiga kinder, men med en strålande sol på himlen också! sen ska man hoppa runt i höstlöven med någon man älskar typ. (i mitt fall någon av mina söta vänner, nina är du på?) nu känner jag mig väldigt poetisk, vilket jag faktiskt kan vara ibland om ni inte visste det. jag hittade en dikt jag skrev i typ 7:an häromdagen, det va ganska söt faktiskt. ska nog anstränga mig med att skriva den här när jag packat upp boken.. tror det hade varit spännande för er att se vilken hemsk fjortis jag var. längst bak i den boken hade jag gjort en lista i sexan, och den hette: 10 saker jag ska göra innan jag slutat 7:an. Där fanns bla. "visa mig utan smink", "hångla i bara underkläder", "tälta med killar" och lite sånt med. hahahhaha ja ni ser. kan ni tänka det om mig? jag tror det märks rätt tydligt.. för nu börjar fjortisemma träda fram igen ur skuggorna. ha ha. jag tror jag bytte helt när jag träffade johan eftersom jag blev kär o allt det där, va ju bara 14 då.. sen levde jag det lugna mysiga livet med någon enstaka fest tillsammans med honom i mer än 2 år. det va verkligen underbara dagar och jag skulle inte byta bort dom mot att festa, aldrig. delar mitt livs fínaste minnen med johan från den tiden och det är jag glad för.. men nu när jag blev singel och allt så kändes det tråkigt att sitta hemma. så jag började hardcorefesta igen, haha. ni vet hela köret med fjortisfyllor, spyor, minnesluckor och dumma strul. skitdåligt och omoget kanske men min fjortisperiod blev ju så abrupt avbruten att jag tror jag hade en del att ta igen. höhö. sommaren va mest ett utspel för allt jobbigt jag upplevde, nu har jag lugnat mig. dock sitter festsuget i och jag längtar alltid efter en vild helg med tjejerna, så kände jag inte förut. då ville jag mest ha mys med johan. men så är det ju när man har förhållande. personligen orkar jag inte med sånt nu, kärlek ni vet. mitt hjärta krossades ordentligt i somras och jag är inte känslomässigt redo för det, det kommer väl.. men när man ser alla fina par, som t.ex. marica och fidde (95% säger jag) så hoppas man på kärlek iallafall. för kärlek är det finaste som finns. Men de finaste jag vet nu är mina vänner, och en särskild plats har mina sjunollor. haha. kommer er närmre och närmre nu var och en, träffat marica, lisa, nina och ninni en och en detta lovet och det är så mysigt. jag älskar er.

det va allt flummande för idag, hoppas du njöt marica. :D

en låttext också, så ni känner igen er eftersom jag alltid har något från en låt i varje inlägg:

Keep it on a roll, only god knows
If I be with you, baby im confused
You choose, you choose
Im not lovin you, the way I wanted to
Where I wanna go, I dont need you
I been down this road, too many times before
Im not lovin you, the way I wanted to

you'll never see me fall apart

Jag lyckades somna igår tro det eller ej. :O efter lång msnkonversation och Mamma mia så somnade jag nog strax efter 4 och sov till typ halv 11 så jag är ganska sliten idag, men inte lika sliten som efter vi varit hos felix. hih. Hade en lunchdejt med Lisa idag så jag gick in mot stan ungefär kvart i 12 och kom hem strax före 3, vi käkade kinesmat på peking, buffé som va jättegod och sen friterad banan till efterrätt :) sen gick vi runt lite, provade pälsmössor på myrorna bland annat. haha, det va mysigt iallafall :) nu ska jag snart laga mat till familjen (jag är så himla duktig jag vet) och ikväll ska jag och Nina kolla Sex and the city filmen och Mamma mia, våra favvisfilmer. tillsammans med det ska vi typ dricka cola och äta chips+dipp så det kommer bli väldigt mysigt :) behöver prata av mig dessutom!

It's just emotions, taking me over
caught up in sorrow, lost in the song

tänkte hälsa till olivia att jag älskar henne mest, du slår alla killar. har jag dig så kan jag va snigel forever. bli frisk!

turn the lights down low

sömnsvårigheter någon? sitter fortfarande uppe klockan halv 4 :(
kollar på mamma mia nu igen, men den är slut om ca. 10 minuter.. så sen då?
har sett den typ 7 gånger nu, såg den med Marica igår blir det ju eftersom klockan är efter 12
tror nog du tyckte om den gullis? kanske inte lika besatt som mig men det kommer nog :D
vi får ju dansa loss till abba på fredag

ska nog sova iaf.. hihi
puss

=)

Sorry, but I've gotta be strong and leave you behind

morr

Igår va jag i Harplinge hos Lisette :) Vi kollade DHW, film och så färgade jag hennes hår brunt :) det blev väl jättefint på henne, men hon har ju haft det förut så det kändes inte ovant att se henne sån. Jag är ganska nöjd med resultatet eftersm det faktiskt va jag som färgade det o allt! ;O mysigt att va där, träffas knappt med skolan o allt ;O jag fick låna hem Mamma mia på dvd! :D asbra kvalitet med undertext o allt. har sett den 2 gånger nu på 12 timmar :O ska se den typ 3 gånger till minst idag! den är så grymt jävla bra, jag typ gråter och ryser när jag ser den. och ni retards som inte sett den än, SEEEEEEEEEEEEEEEE DEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ain't missing you

vet ni en sak?
Jag är lycklig
utan någon kille vid min sida
Jag är lycklig
med mig själv
Jag är lycklig
för att jag är så självständig
Jag är lycklig
med hjälp av mina underbara vänner
och världens bästa familj
Jag är lycklig
utan dig
Jag är lycklig
utan att ha en direkt anledning
Jag är bara så jävla lycklig

om jag bara vetat att jag skulle kunna må såhär bra i framtiden då när jag mådde som värst. då hade allt varit så mycket lättare då. För jag hade ju vetat att allt skulle bli okej fast det va så svart. Men jag tror att man måste falla för att kunna klättra högre. och nu är jag högre upp än någonsin! :)


saknar er älsklingar. vi3

trouble in here

Yes, I'm a whole lot of touble, baby
Just like a kid in a candy store
Well, I'm nothing but trouble, babe
Now since the day that I was born
Well, I'm as good as it ever gets
Give you something you won't forget


:)

idag var jag på Väla&IKEA med min mamma och syskonen eftersom dom är lediga idag och imorgon.. Det var iallafall mysigt! Köpte inte alls mycket, 2 Coldplayskivor: X&Y och A rush of blood to the head. Har låtarna på datorn och sådär men jag älskar att ligga hela natten med en skiva på repeat :) Sen så råkar ju Coldplay vara bäst! Köpte också en svart klänning med dragkedja fram och en kjol/klänning båda från Gina. Skitsnygga att "klä ner" till vardags med converse, leggins och mysiga koftor, eller att "klä upp" tillsammans med strumpisar och pumps. I like! Vi va också inne på IKEA en stund, kollade runt för inspiration höhö och åt kötbullar. En väldigt mysig dag faktiskt.

igår hälsade jag dessutom på hanna uppe på sjukhuset, och som tur är så är hon hemma nu! tänker på dig snutt <3

rut

Detta är till dig Rut, min fina älskade Rut.
Min vackra rosaröda cykel som alltid funnits där för mig,
Så fort jag behövt åka någonstans i racerfart har jag bara behövt låsa upp dig
Tillsammans har vi färdats många mil, du och jag
Från frösakull till Fyllinge.. ja nästan genom hela Halmstad
Genom regn, slask, snö, blåst och solsken har vi färdats tillsammans
Men nu är du borta Rut.. NÅGON IDIOT har stulit dig från mig :O

VAR ÄR DU?! :(

(ser ni Rut någonstans, eller vet ni något, ring oss på efterlyst, 08-702 00 90)


these feelings will be gone..



Shut me off
I'm ready
Heart stops
I stand alone
Can't be on my own


hanna



Hanna du gjorde mig så orolig.. skräm aldrig mig sådär igen
Jag är glad att du mår mycket bättre nu :) kommer o hälsar på snart
jag älskar dig sötnos!

Love is all we need?

Nu de senaste dagarna har jag ju faktiskt börjat känna en för mig obekant känsla.. En känsla som jag inte känt på så länge att jag knappt minns. Jag har känt mig lycklig. Jag har känt mig ovanligt glad den senaste tiden, inga tårar och inga deppiga dagar i sängen. Jag har istället skrattat, festat, haft roligt och njutit av livet. Men jag har nog varit ganska så omedveten om att jag faktiskt sakta med säkert lärt mig känna lycka igen, fram till i onsdags. Jag hade haft en underbart mysig kväll tillsammans med Oliven, vi hade varit på bio och sett High School Musical 3. När jag skulle gå hem sen så va det iskallt och regnet piskade, men jag kom på mig själv med att gå där med min iPod och le för mig själv (?) och det är något jag inte gjort på månader! Nu för tiden känns allt så mycket lättare, bara att vakna och gå upp ur sängen känns liksom okej nu, för jag vet att jag ofta har en underbar dag framför mig tillsammans med mina underbara vänner, mina vänner som kom från väntade och oväntade håll och räddade mig från hålet jag föll ner i när du lämnade mig. Hållet jag nu klättrat upp ur, ibland tror jag att vi har bytt plats du och jag, för det känns som att du faller djupare samtidigt som jag klättrar högre.


Men visst, ibland så tänker till och med jag som är väldigt anti-killar för tillfället att jag också skulle vilja ha det där tillbaka. Jag vill känna känslan av att vara kär igen, jag vill känna känslan av att vara älskad igen. Jag vill liksom vara någons luft, känna mig behövd och vara den någon bryr sig mest om. Men såhär känner jag bara ibland.. idag är väl en sådan dag då. För oftast känner jag mig så jävla nöjd med allt, allt är perfekt. Förutom att jag precis som alla behöver lite fysisk närhet ibland, höhö. Men eftersom det känns som att något saknas, en bit av mitt hjärta så har jag länge undrat vad som saknas, Vad det är som jag behöver? Är det dig jag vill ha igen? Jag har tänkt på det ett tag, och svaret är nej, du är inte  den jag behöver längre, och det skrämmer mig lite.


a happy happy girl, with a happy happy smile


puss

nu när jag ändå är pågång här och skrivt 3 blogginlägg på typ 15 mins så kan jag tillägga 2 saker :D

1. GRATTTIIIIIS UNDERBARA ÄLSKADE FINASTE SANNE PÅ DIN 18-ÅRSDAG!! JAG ÄLSKAR DIG <3

2. Det som sades på julshowen, det där internskämtet om att vi ledarskapare alltid pluggar osv, fyfan va sant det är. idag på hemvägen kom jag på att jag inte skulle behöva plugga alls idag, inget prov, inte ens en läxa!!!! och jag blev helt överlycklig och kunde knappt tro att det va sant. DÅ är det illa mina vänner

festa på en tisdag? :O

haha ja va säger ni om rubriken? hade ni velat festa på en tisdag? ;D

det gjorde iallafall vi, och det va grymt kul! vi va några stycken i klassen som hade snackat lite om att va hos felix och festa lite på en skoldag bara för att jävlas med gerd som är vår mentor. hon hade nämligen tagit dit en föreläsare så vi hade lust att vara trötta som fan :) iallfall så va felix föräldrar i typ florence eller något sånt så vi drog dit och vi va typ 10 personer ungefär som först kollade på fotboll o sen festade lite. haha. :) sen sov nästan alla där och det blev nog inte mycket sömn den natten? helt sjukt hur man mådde dagen efter när man skulle upp vid halv 8 :( herregud.. det va något av det värsta jag vart med om. men hos felix hade jag så sjukt roligt så det va verkligen värt det :)


Fredrik Reinfeldt <3

Här kommer då berättelsen om vår resa upp till Varberg den 20/10, vi som åkte var då jag, caroline, jossan och andy :) Resan började hemma hos Jossan strax innan halv 5, sen brummade vi iväg. Det va bilkö på vägen.. men vi roade oss ändå, bla. så va halva jossan utanför fönstret när hon skulle ta bild på bilkön (?) hahaha. Efter en paus, en hel del omvägar och lite sånt så hade vi nått vårt mål, varberg! Måste först och främst säga att jag förväntade mig fler snygga killar, istället va där typ folktomt?! fy varberg. Vi hade först fått höra att Alliansen skulle snacka i något som hette Brunnsparken så vi gick dit, men nehe? Där va typ LO som hade någon slags manifestation mot Alliansen eller något. Jaha tänkte vi och virrade omkring, ringde en hel del stressade samtal innan vi fick reda på att vi va på fel ställe!!!! Jossan fick veta att vi skulle till Träslövsläge (en håla utanför vbg) vi skulle till Eja-Märtas vandrarhem som låg på Laxvägen om jag inte minns fel? haha. vi gasade på som bara den och vi körde nog inte fel en enda gång!

Väl framme blev vi nog alla rätt så chockade.. ett litet trähus bara. kändes lite.. vet inte. förväntade mig något finare bara. men inte så lätt att hitta dit så jag förstår ändå valet av ställe xD pressen stod utanför också så det kändes lite coolt. det första vi gjorde var att rycka i dörren och då kom genast alliansmän eller säpovakter, (fråga mig icke) de undrade vad vi gjorde där osv. då berättade vi att vi åkt upp för att vi ville ha Fredriks autograf. Först trodde dom vi va förklädda SSU'are. fyfan vilken förolämpning :( vilket jag också sa till dom. haha. De berättade för oss att Alliansen satt o förhandlade men att dom kunde säga till när det va slut. Så vi gick till bilen och drack pepsi. Men jag och Jossan blev för nervösa så vi gick ut ändå, satte oss först på trappan men blev tillsagda att flytta oss (då talade vi också om för dom att vi INTE skulle åka hem förrens vi fått träffa fredrik, att vi skulle övernatta) det va nog då dom fattade att vi va jävligt envisa och inte tänkte ge oss i första taget.. men för säkerhets skull skrev vi ett kärleksbrev till Fredrik OM vi inte skulle få träffa honom. Sen såg vi honom genom fönstret, det va en jävligt cool känsla vill jag lova. Blev typ knäsvag av att va SÅ jävla nära en av mina största förebilder. Vi satte oss sen på en sten utanför och väntade i regnet och kylan.. vi väntade och väntade.. och plötsligt öppnades dörren och ut kom FREDRIK REINFELDT!!!!!!! det va helt jävla sinnessjukt. jag hamnade typ i chocktillstånd och visste inte vad jag skulle göra, det va så overkligt!! Han tog oss alla i handen och va jättetrevlig (kortare än jag förväntade mig dock) sen fick vi ta lite bilder oså med! både med jossans kamera och så tog en av alliansens fotografer bilder också :) sen så ville vi ha autografer med så han bad oss gå med in! :O där pratade vi lite och fick autograferna vi ville ha och sen gick vi ut..
 
väl ute föll jag typ ner på knä och jossan la sig ner för att gråta.. det va en så sjuk känska, kan inte förklara för det är obeskrivbart. Va så överväldigande och jag blev så lycklig och omtöcknad. Vi sprang och skrek till bilen och hela bilresan är suddig, jag va uppe i ett lyckorus! Detta va det bästa som hänt mig på länge och jag ska minnas denna dagen, för det va första dagen jag kände mig sjukt jävla lycklig. på riktigt länge. Förstår om det känns konstigt för er andra att det är sån känsla och lycka att få träffa Fredrik Reinfeldt av alla men hade ni varit där hade ni förstått :)

  

  

torn

inte mått så himla bra idag, haha. men det är smällar man får ta. men det kanske ni förstod om ni läste inlägget från gårnatten.hih. hade somsagt jättekul hos maja :) grattis igen älskling <3 god mat, dricka, trevliga tjejer, spel, musik o dans! perfekt och askul. sen in mot stan och träffa folk, bm osv. sen så hände tråkiga saker. är så trött på att inte få sköta mig själv ska ni veta. jag klarar ju mig. du valde ju att lämna mig, då valde du att ta ett steg bort från den platsen där man har rätt att säga ifrån. tyvärr. spelar ingen roll att jag kanske innerst inne älskar dig och allt det där. det ger inte dig någon jävla ursäkt att hålla på så som du gjorde igår. för DU valde bort mig, inte tvärtom :) min bakisdag har spenderats med att städa och rensa. haha (!) måste ju låtsas va pigg inför mamma. har också varit på max med sanne, perfekt när man mår så. sett andra avenyn osv. tänkte nana nu. imorgon ska jag nämligen till varberg tillsammans med caroline och josefine och se fredrik reinfeldt! <3

Well you couldn't be that man that I adored
You don't seem to know or seem to care what your heart is for
I don't know him anymore



jag älskar dig maja, min 18-åring

s-.bzfdc

hade asnajs ghos maja ikv!! det va massa god mat trevligt söllskap o allt-. sen drog vi in till stan, til bm o sv., sen gick det utför.- trfädde en person som jag önskar jhagej träffat. DIU GÖR DEY VÄRRE FÖR MIG AtT G^Å VIDARE FATTA DET!! jag mådde bra, jag hade kommit en bit. du river allt. fuck you

maja jag älskar dig. grattis!!!!!!!!!!!!!!

rättegång

rättegången va spännande! vi såg ett misshandelsfall, ett fall där en man slagit sin sambo. först startade rättegången, målsägande (kvinnan) fick ge sin version osv. och den tilltalade (mannen då) hade sen valt att vara utan försvarare, men mitt under förhandlingarna så ångrade han sig :O så det blev paaaaus. då såg vi typ den snyggaste man jag sett, min framtida maaake. en extremt välklädd åklagare, snygg kostym och rosa skjorta. inte nog med det, han pratade skånska och va trevlig, + statusjobb med pengar. ME LIKE. han ska bli min en dag :) sen skulle allt tas om när den tilltalades advokat kommit och sen när vittnet hördes fick jag gå, skulle ju hinna luncha med morfis. åt en varsin god sallad på barmezzo. :) växlade in mina mynt också. sedan åkte jag till frisören :) klippte till håret och slingade det. är nöjd som vanligt. nu ska jag käka och fixa mig, sen bär det av till sofia :)
ha en trevlig kväll! bilder på håret kommer imorgon

over and out

det går bra nu!

japp det går faktiskt bra nu, och det känns så jävla bra!

hade en jättejättemysig dag tillsammans med nina igår :) det var första dagen på ungefär 2 veckor som ingen av oss behövde plugga(!!!!!) så vi hade bestämt oss för att ha en mysdag =) Jag slutar ju före de andra på torsdagar så jag åkte hem en stund och kvart över 4 tog jag bussen med nina till eurostop, där köpte vi choklad och chips+dipp :R sen åkte vi hem till henne :) där låg vi i sängen och tjockade oss, pratade, planerade gästlistor osv, jättemysigt! sen innan jag skulle hem tog vi en promenad med wilma ♥ hela dagen var väldigt välbehövlig, nina är underbar! bäst & min. love you :)

            

nu klockan 8.45 ska jag möta en hel del personer från klassen, eller de som går i min rättskunskap :) vi ska nämligen på rättegång klockan 9 idag. ska bli jättespännande, jag, nina, caroline & marcelo fick turen att se ett misshandelsfall! muchos intressant. tänk så är det någon man känner? haha. efter det blir det lunch med morfis som vanligt, och halv 3 är det dags för frisören :D ska klippa av litegranna på längden, håller ju på att spara! ska sen klippa upp det, ge det lite form och volym och fixa luggen. jag ska dessutom få ljusare slingor :) mitt hår är nog det jag är mest nöjd med hos mig själv så det är känsligt. haha. efter det ska jag och Ak fixa något till Sofia som vi ska fira ikväll :)  Frida O kommer även hit från fbg så hon ska sova hos moi.Ska bli en najs kväll! Imorgon ska jag fixa present till Maja som fyller på på söndag, ska på födelsedagsmiddag hos henne imorgon :) under 2 veckor i oktober fyller 8 personer år. så det är stresssigt! november är inte bättre :( ha ha. nej nu måste jag klä på mig :O snart ska jag ju gå!

over and out

but that was when I ruled the world

Detta är egentligen ingen ny upptäckt, men Chris Martin måste vara den mest geniala musiker som finns. Texterna, melodierna, allt. Sammansättningen av allt är perfekt. Coldplay är det bästa bandet ever. Bara jag hör deras låtar så ryser jag och blir nästan tårögd. Texterna är så starka och den perfekta sammansättningen av orden berör verkligen. Låten Fix you är ju väldigt spelad... men jag måste ändå säga att den måste vara en av de mest geniala. Texten är helt jävla makalös, jag blir lika rörd varje gång jag verkligen lyssnar på den. så jag vill hylla coldplay och chris martin, bästa musikerna någonsin ♥         


Johan Palm

Måste bara få tillägna den lilla skitungen ett inlägg. fyfan va jag ogillar honom!! ogillar honom gryyyymt mycket. sämst :) först och främst, han är ful och ser ut som att han är 12 år gammal. likblek, smal och fult hår. ioförsig är idol inte en utseendetävlig, men det är en musiktävling. och i en musiktävling ska man kunna sjunga :) men det kan INTE johan palm .. han sjunger helt sjukt falskt, han har nu förstört 2 låtar som jag tyckte mycket om. "When you were young" med The Killers och "Viva la vida" med Coldplay. 2 helt underbara låtar som han förstör med sin falska röst och heelkassa engelska. OCH HANS FULA JÄVLA DANS PÅ SCENEN. ååhååhååhåhåhååhhå. visst, annorlunda personer i all ära, annorlunda är bra. men därför finns LARS <3


USCH USCH USCH USCH

shiver

So you know how much I need you..
But you never even see me, do you?

hej kompisar (ni som fortfarande läser eftersom jag knappt uppdaterar) fick lite skäll av både nina & marica idag över att jag inte uppdaterat så lovade dom en idag. Känns så tråkigt bara, att sitta och skriva sida ut och sida in om vad jag gör om dagarna.. tror inte det intresserar er alls ärligt talat.  :) Men jag kör en liten sammanfattning ändå. I söndes pluggade jag.. lite iaf. va tänkt att jag skulle pluggat hela dagen eftersom vi hade ett grymt stort prov om antiken i litteraturhistoria i SvB i måndes. Men jag pluggade bara lite.. sen va det så bra tvprogram, OTH, Gossip girl, Andra avenyn x3. så plugget sköt jag tyvärr åt sidan precis som jag alltid gör. I måndes började jag lite på hemtentan i psykologin och det fortsatte jag med igår.. ska göra klart den nu tänkte jag. Den ska va inne före 23.59 idag så det är väl på tiden. Igår tog jag även en efterlängtad fika och runda på stan med jenni från gamla klassen, mycket mysigt för jag har saknat henne =) ska laga mat idag till familjen också.. och sen plugga. intressanta liv vi gymnasieelever har :( men jag måste ändå säga att jag älskar min dummisklass, har så roligt med er dagarna i ända. hur hade sture sett ut utan oss? fyfan. hände dock en del roliga men pinsamma saker i klassrummet idag. ha ha ha. om ni inte va där fattar ni inte, och det är hemligt :O en glad nyhet btw. ULS-kursen är klar. ÄNTLIGEN!! åh. är så nöjd med betyget också, fick mvg vilket ska vara rätt svårt.. så jag är för en gångs skull stolt över mig själv. :)

något negativt nu.. men man måste ju skriva av sig lite. idag blev jag ännu en gång rädd för mig själv. när något blir jobbigt för mig, jag blir stressad t.ex., trängd eller tänker på något som känns jobbigt. då händer något inne i mig. det känns som att jag fått ett ton över bröstet, jag kan knappt andas och det svartar framför ögonen. jag vet inte vad det är och vad som händer med mig så jag vet inte hur jag ska hantera det.. det gör mig så rädd att inte kunna kontrollera känslorna.

en positiv sak nu! ska gratta lite folk här. haha. i måndes fyllde min underbara skåning Sofia 18 år, grattis igen älskling! Idag fyller söta Jenni 17 år, grattis :D och imorgon fyller slemelie år, också hon 17, grattis :D sen fyller fler år men innan dess kommer jag ha bloggat!

over and out


detta var ditt val, alltså ditt misstag :)

OH NO

idag gjorde jag en fruktansvärd upptäkt.......................


jag har varit på biblioteket 7 dagar av 7 denna veckan :O


release me

helloo kompizar. long time no see. =( tur som fan att jag bara bloggar för mitt egna nöjes skull o ingen annans. tänka sig om typ kenza skitit i att blogga såhär... ojojojojoj. då hade det blivit uppror i bloggvärlden. ärligt talat så gör jag andra saker så jag tänker inte direkt att jag ska blogga när jag väl är hemma. då pluggr jag, ett annat roligt nöje. (NOT) eller försöker plugga iallafall, inte direkt mitt grej alltså. Rk-provet gick helt ok i fredags ändå, trots att jag inte riktigt lyckades plugga.. men man ska aldrig hoppas på för mycket. jag är en riktig pessimist och det mår jag bra av, förväntar mig inget så då kan jag inte bli besviken. helgen iallafall, igår va jag o carolina ute i eldsberga, hos marica ♥ skulle festat men en del saker kom ivägen och ingen av oss orkade tillslut. nu på lördagsdagen har jag varit på eurostop och sen "pluggat" med nina & ninni ♥ (vi måste lära oss!!) nu på lördagskvällen kom ninni hit, vi åt plankstek & marängsviss och kollade eva&adam :D sen mötta vi upp nina och gick till furet där david + andra killar va så kollade vi fotboll =) sverige suger btw. aldrig ska vi lyckas vinna :O imorgon ska jag verkligen försöka plugga på svenskprovet. antikens grekland. fyfan säger jag bara så jävla tråkigt .. tur att calle wedar inte läser min blogg :D så om jag ska summera min helg har den varit jättelugn och skön vilket jag behövde. för trots att mina levervärden nu är ok så är min kropp inte pigg än. så festa varje helg funkar inte än för mig. längtar dock tills tisdag nästnästa vecka. ha ha ha. då ska vi typ festa hos felix innan skolan och föreläsningen gerd har fixat. då kommer hon bli stolt över oss. HAAAHA


zlatan ♥ emma

over and out


the story of the impossible

haha detta börjar bli en riktig vana nu, (ovana?) sitter runt midnatt, dagen före ett prov (eller samma dag kanske man ska säga) och har inte ens börjat plugga. eller studera flitigt, det låter gulligare. hur gick det nu med att försöka ta tag i skolan i tvåan? hmm.. inte så bra va. jaja jag får väl sitta jämte nina imorgon HÖHÖ. fast vafan hon har inte heller pluggat, vi är sämst asså. har nååååååååågon vänlig själ där ute tips på hur man pluggar?!?!?!??! (allt är välkommet)

i should have started running a long long time ago

har varit på utbildningsmässan en stund idag, den som va på bibblo för alla nior. man skulle försöka "locka" elever till sitt program osv. det vet jag inte hur det gick, men jag va sjukt otaggad eftersom jag precis vart på vårdcentralen och tagit leverprov. så jag med stod där och drack mineralvatten och pratade med jenny. haha. iaf, jag får hoppas att mina levervärden sjunkit nu så jag kan vara med på idrotten och allt sånt och äntligen klassas som frisk. jag tror jag får beskedet imorgon.. och det är fan va man måste plugga, just nu sitter jag med rättskunskapen. konsumentköplagen, konsumentkreditlagen, konsumenttjänstlagen.. ååh. jag blandar ihop allt, alla begrepp o allt sånt. men det får gå som det går. har märkt att jag blivit sjukt omotiverad till allt som gäller skolan, det mest ambitiösa jag gjort nu på sistone är att jag bestämde att lördagen blir vit så jag kan plugga svenska på söndag. mysigt med prov både fredag & måndag. HEHE NEJ. imorgon ska jag till kuratorn igen, ska bli skönt. går egentligen inte dit för att jag är deppig eller något sånt. känner bara att jag har en del problem och jag behöver någon utomståendes åsikter och stöd. känner också att en del problem är olösliga utan hjälp. men jag tror det hade varit bra för alla att prata med någon, särskilt vi på gymnasiet eftersom man blir så stressad då och för mig är ett samtal varje vecka som en slags stresshantering. ska se till att göra min "läxa" ikväll också som jag fick av pauline. tänkte faktiskt festa med brudarna imorgon, ska bli skönt att få släppa allt. då är ju ett prov dessutom avklarat. och det är bara 11 skoldagar kvar innan lovet bythewaay.

och det är jobbigt när jag tänker på dig och på vad som gick fel. för tro mig det gör jag än. och som bisse skrev på någon sån löjlig lista på min bilddagbok. tror frågan var: är jag kär? så skrev hon: om jag känner dig rätt så försöker du nog övertala dig själv att du hatar istället för älskar. hon kunde inte ha mer rätt.. det där är jag i ett nötskal. önskar bara att jag kunde släppa båda känslorna och vara likgiltig inför dig istället för att känna ett virrvarr av känslor.

over and out


hard workkkk

pluggelipluggplugg
SKA DET NÅGONSIN TA SLUUUUUUUUUUUUUT?

(nej för jag valde ledarskap..)

7 things i hate about you..

hej kompisar. jag tror jag berätta för er om min fredag så nu är det väl dags för lördagen :) va på soffjakt o så med moder jord + lars först. sen vid halv 7 tiden kom lisa hit, sen kom även nina :) jag åt pizza o sen drog vi oss till ninnis place. det va en massa flängande verkar det som. för sen drog vi till wendela o där stannade vi kvällen ut! det va grymt trevligt, både nytt folk, mina "nya" vänner, + några gamla hallägravänner. bestämde senare med amadeus att vi alla ska ses snart. oki sanne? o ni andra :) haha. det va fett kul där iallafall, sån lagom kväll. träffade även en amerikanska där, så våra engelskaskills tränades, askul. tog taxi hem med 8 andra typ kvart över 2 och vi betalade inte ett öre (A) min söndag va lika seg som vanligt, eurostop, fika, försök till plugg, tv och onyttigheter. har spenderat hela min eftermiddag på bibblo med caroline, felix & deniza. även en del med emelie och gustav. vi har pluggat. :D skola från 8.10-15.40, sen direkt bibblan till 6 så nu är min hjärna slutkörd. INGET PLUGG IKV :D ska kolla AA tänkte jag :) fan va jag trivs med livet nu, ärligt talat. allt flyter på. asmkt plugg men det klarar jag, träffar mina vänner, festar, myser och har kul! gör så mycket att smärtan i hjärtat typ försvinner. tränger bort det iallafall, och det är skönt :)

juste, carolina är hemma :) och hon hade med sig något till lilla mig från new york..



250 kr fick jag betala för dom :D inte illa när dom kostar 600 här =)

over and out

i hate this part



grymt bra låt!

saturday

woho. hade en mysig gårdag tillsammans med mina 5 brudar. (saknar dig bajsmkt carolina) vi åt fläskfilé o glass o massa. drack läsk o åt godis o pratade o massa. det va mysigt =) får se va kvällen bjuder på men något roligt blir det kanske :) får använda mitt nya smink då :D för er som inte vet så va jag o blev sminkad på make up store, fick med mig en hel del hem: 1 foundation, 1 puder, 1 rouge, 2 ögonskuggor, 1 kajal, 1 nagellack, 1 läppglans :D rensade ur sminkväskan en del sen vilken behövdes, och fyllde på med allt mitt nya. kändes mkt bra D: vad har annars hänt? inte så mycket faktiskt. inget speciellt iallafall. mitt liv rullar på och jag njuter verkligen. jag trivs och jag mår ganska bra. jag tänker inte ens på dig längre, knappt iallafall. jag hoppas du mår bra och att allt ordnar sig för dig, du förtjänar det bästa. du förtjänar att bli lycklig och du förtjänar kärlek. hoppas någon annan kan ge dig det jag inte kunde ge dig :) jag vill bara slippa kärlek nu, jag vill fokusera på mig själv nu och se till att jag blir lycklig först med mig själv. den kärlek jag behöver är från mina vänner och familjen, och tro det eller ej men det räcker för mig. ha en trevlig helg

over and out


you drive me craaaaaaaaaaaazy

sitter o väntar på min lilsis caroline :) hon ska sova här! o vi ska planera för imrgn :D idag har jag stressat. skyndade från skolan ut till söndrum, hämtade syskonen o fort in igen. sen har jag blivit sminkat på make up store, LILA!! blev asfint faktiskt, ni får se bilder på det imrgn elr så :) fick även med mig smink hem för 1200 kr :O haha. men jag slog på stort idag. ninni va underbar o passade mina syskon när jag va o sminkades. TACK BÄSTIS <3 känns som att jag stressar ihop ett inlägg nu men carro kommer närsom så vi ska nog baka o ut o gå o sånt så :) ska bli asmys. vi hörz imrgn älsklingar.. är upptagen sen ju somsagt.

over and out

yellow

om någon är sämst på att uppdatera bloggar (efter allas vår älskade vän bisse) måste det fan va jag. jag vet inte riktigt vad jag har för mig, umgås med vänner, pluggar osv. på tal om plugg, äntligen börjar vi ledarskapare känna igen oss. alltså har plugget dragit igång ordentligt och min almanacka fylls på med nya prov, redovisningar, hemtentor o läxor varje dag. fy för skolan. imorgon ska jag o marica redovisa om pearl harbor på engelskan, jag ska säga lite roliga ord så det kommer nog bli en del fniss från vår sida. ha ha ha. tänker inte göra en sån riktig uppdatering som ni fick om helgen, men jag har sovit hos min underbara vän olivi iallafall det är värt att nämnas :) en annan sak, helgen blir bäst. särskilt fredagen hos moi med mina sjunollor. vet inte om vi bara stannar o myser eller drar vidare, men något kul kan man räkna med när det gäller oss! love you guys <3

BTW. hanna, jag har raggat upp typ 3 pers åt dig nu! :) 2 färg 0 klipp o en klipp!

over and out



it's always better when we're together

RSS 2.0